Πογκρόμ απολύσεων στο ΣΚΑΙ μετά την πρόσληψη Παπαδρόσου!

σκαιΠογκρόμ απολύσεων εξελίσσεται αυτή τη στιγμή στο ΣΚΑΙ όπου μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί η απόλυση εννέα δημοσιογράφων και έπεται συνέχεια. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι απολύσεις θα “κλείσουν” στις 15! Όπως ενημερωθήκαμε προγραμματίζεται γενική συνέλευση σήμερα στις 3.00 το μεσημέρι ενώ η ΕΣΗΕΑ ζήτησε παρέμβαση των οργάνων του υπουργείου Εργασίας. Το πογκρόμ των απολύσεων συμπίπτει με τις αλλαγές στο στελεχικό δυναμικό των ειδήσεων και την πρόσληψη του Βασίλη Παπαδρόσου.

Ο τελευταίος απομακρύνθηκε, κατά δήλωση του, από τον Alpha και μετακινήθηκε στο Νέο Φάληρο για να αναλάβει τις ειδήσεις του ΣΚΑΙ από όπου απομακρύνθηκε λίγες ημέρες πριν ο Ν. Φιλιππίδης ο οποίος διατηρεί τη θέση σχολιαστή για την τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

Στην πλειονότητα τους οι απολυμένοι είναι νέοι συντάκτες. Οι μαζικές απολύσεις έπιασαν πολλούς στον ύπνο, πολύ περισσότερο που αναμενόταν η λειτουργία ενημερωτικού καναλιού από τον Γιάννη Αλαφούζο για τις αρχές του 2019. Το σχέδιο πήγε πίσω, αντιθέτως αποφασίζεται το άδειασμα του “ενημερωτικού(;) ΣΚΑΙ.

1 comment for “Πογκρόμ απολύσεων στο ΣΚΑΙ μετά την πρόσληψη Παπαδρόσου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *