Νέο τεύχος για το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση

0-1Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί στα περίπτερα, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το δεύτερο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων.

Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα.

Κεντρικό θέμα του νέου τεύχους είναι το αφιέρωμα στην τεχνολογία των ψηφιακών μεταδόσεων τηλεοπτικού σήματοςκαι στα πρότυπα που χρησιμοποιούνται για την εκπομπή και συμπίεση της εικόνας. Τα τηλεοπτικά κανάλια δορυφορικής και επίγειας λήψης που παρακολουθούμε στην τηλεόραση συνοδεύονται από ορολογίες με τις οποίες έχουν πλέον εξοικειωθεί οι περισσότεροι, χωρίς όμως να γνωρίζουν και τι ακριβώς αντιπροσωπεύουν.

Στις δοκιμές του νέου τεύχους μπορούμε να βρούμε:

Την δοκιμή των 4KIPTVσυσκευών  FORMULER Z7+ 5G & Zx5Gπου έρχονται με ενσωματωμένο OTTmiddlewareκαι WiFiδιπλής μπάντας. Έχοντας στόχο να διευρύνει τις δυνατότητες των εξειδικευμένων συσκευών αναπαραγωγής περιεχομένου διαδικτυακής ροής που διαθέτει στο στόλο της, η κορεάτικη Formulerαναβαθμίζει τα επιτυχημένα μοντέλα Z7+ και Zx. Διατηρώντας τα ίδια χαρακτηριστικά, οι νέες εκδόσεις Z7+ 5G και Zx 5G διαθέτουν εξοπλισμό που εμπλουτίζεται με ενσωματωμένο Wi-Fi διπλής μπάντας, παρέχοντας στο χρήστη τεράστια ευελιξία για την τοποθέτησή τους

Οι δοκιμές του νέου τεύχους ολοκληρώνονται με το LEMCOMLF-100. Διευρύνοντας την πλούσια γκάμα των προϊόντων που διαθέτει στην αγορά, η Lemco κυκλοφορεί τη νέα σειρά miniHeadend MicroLine.  Η συσκευή διαθέτει τέσσερα tunersμε διπλές DVB-S/S2 και DVB-T/T2/C εισόδους και αποδίδει στην έξοδο 4 DVB-T/C κανάλια.

Όπως πάντα, η Ματίνα Παπαχριστούδημας ενημερώνει για τις εξελίξεις στο χώρο των media, ενώ ο Νίκος Μποζιονέλοςδίνει την αθλητική του νότα στις σελίδες του περιοδικού.

Καλή ανάγνωση και καλές… λήψεις!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *