Νέα απειλή κατά της ζωής μελών του ΕΣΡ για το πρόστιμο στο ΑΡΤ του Καρατζαφέρη

esr-2apeilesΚαι νέα απειλητική επιστολή εστάλη χθές στο ΕΣΡ με φάξ, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία. Η νέα απειλή εστάλη, δυο ημέρες μετά τη δήλωση του Γ. Καρατζαφέρη πως θα κλείσει το κανάλι. Δήλωση που βρήκε ευρεία αποδοχή, μόνο που δεν του φώναξαν ρυθμικά στα κοινωνικά δίκτυα “κλείστο, κλείστο…”. Ο αρηγός του ΛΑΟΣ επιδίωξε να χαρακτηρίσει το πρόστιμο για το ρατσιστικό γκάλοπ για τον Ζακ Κωστόπουλο ως δίωξη του!

Σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο χθές ο καθηγητής στο τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ και μέλος της ανεξάρτητης Αρχής, Γιώργος Πλειός δηλωσε πως «είναι μια απειλή η οποία εμένα προσωπικά δεν με επηρεάζει καθόλου, τουναντίον ενισχύει την διάθεσή μου να κάνω ακόμη πιο καλά την δουλειά που κάνω».

«Επειδή μπορώ να μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου αυτό που θα κάνω είναι να συνεχίσω κανονικά όπως μέχρι τώρα. Δηλαδή εξετάζουμε τις υποθέσεις, βλέπουμε αν υπάρχει παράβαση, επιβάλλουμε τις πρέπουσες κυρώσεις συστηματικά το ίδιο και περισσότερο. Δεν νομίζω ότι τέτοιου είδους απειλές είναι σε θέση να “κάμψουν” τη λειτουργία του οργάνου ούτε την δική μου προσωπικά αποφασιστικότητα», λέει ο κ. Πλειός.

Όσον αφορά στην κοινοποίηση της απειλητικής επιστολής σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Πλειός τόνισε ότι «είναι δική μου προσωπική απόφαση διότι με αφορά. Είναι μια απειλή και προς το πρόσωπό μου κι έχω το δικαίωμα να την διαχειριστώ όπως νομίζω. Πρέπει να ξέρει η κοινή γνώμη στην Ελλάδα και πολλοί άλλοι παράγοντες τι συμβαίνει. Νομίζω ότι έχουμε χρέος».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *