Μετά τους δημοσιογράφους οπερατέρ και δικηγόροι οπερατέρ!

 kanalia kimpoyrΗ Ένωση Τεχνικών, η ΕΤΙΤΑ, καταγγέλει και πάλι δημοσιογράφο του Star για το ρόλο του ως οπερατέρ με χρήση κινητού! Και για πρώτη φορά καταγγέλεται και δικηγόρος(!) για την κάλυψη γεγονότων, επίσης με χρήση κινητού τηλεφώνου.
Διαβάζουμε την καταγγελία της ΕΤΙΤΑ:

Το Δ.Σ. της Ένωσής μας καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο τη συμπεριφορά του συναδέλφου δημοσιογράφου του STAR Βαγγέλη Γκούμα.

  Ο συγκεκριμένος συνάδελφος κάλυψε με το κινητό του ολόκληρο δημοσιογραφικό θέμα που έπαιξε στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού με τη δικαιολογία πως δεν είχε φθάσει εγκαίρως το τηλεοπτικό συνεργείο.  Η συμπεριφορά αυτή δείχνει το μη σεβασμό προς όλους του τεχνικούς που τόσα χρόνια τώρα δουλεύουν μαζί του στο ρεπορτάζ.  Άραγε πως θα φαινόταν στον κ. Γκούμα αν κάποιος τεχνικός έπαιρνε ένα μικρόφωνο και παρίστανε τον δημοσιογράφο;
Η Ένωσή μας καταδικάζει ακόμα περισσότερο τη συμπεριφορά του κ. Άγγελου Βουράκη ο οποίος είναι δικηγόρος (;;;) και εμφανίζεται σε πάνελ εκπομπής στο κανάλι Ε.  Ο εν λόγω κύριος έχει χρησιμοποιήσει πολλές φορές το κινητό του καλύπτοντας ρεπορτάζ της εκπομπής παριστάνοντας τον δημοσιογράφο αλλά και τον τεχνικό.  Σε πρόσφατη επαφή που είχαμε μαζί του, μας διαβεβαίωσε πως θα αφήσει αυτή την πρακτική.  Πληροφορηθήκαμε όμως  πως συνεχίζει… ακάθεκτος.  Άραγε για ποιο λόγο ο κύριος αυτός σπούδασε νομική;  Για να κάνει τον οπερατέρ;  Όπως και να έχει, η Ένωσή μας θα κινηθεί με καταγγελίες και για τους δύο αυτούς κυρίους στην ΕΣΗΕΑ αλλά και στον δικηγορικό σύλλογο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *