Η ΕΡΤ HD φεύγει, η EΡΤ Sports έρχεται…

Logo_ERT-Sports-HD-Η αυτόνομη λειτουργία του αθλητικού καναλιού της κρατικής ραδιοτηλεόρασης ΕΡΤ Sports οδηγεί σε συνολική ανακατάταξη των προγραμάτων της και των…πλατφορμών της. Το νέο αθλητικό κανάλι αναμένεται τις επόμενες ημέρες, από την πρώτη πλατφόρμα, στη θέση της  ΕΡΤ HD. Η λειτουργία του αυτόνομου πλέον ψηφιακού δικτύου της ΕΡΤ σε όλη τη χώρα επιτρέπει την πλήρη ανασχεδιασμό της κρατικής τηλεόρασης.

Το πρόγραμμα της ΕΡΤ Sports διαμορφώνεται και θα περιλαμβάνει εκτός από τα ελληνικά πρωταθλήματα σχεδόν σε όλα τα αθλήματα, και προγράμματα από τα κανάλια των ποδοσφαιρικών ομάδων (Club Channels) τα οποία έχει προμηθευτεί με ξεχωριστές συμφωνίες. Συγκεκριμένα, θα υπάρχει πρόγραμμα από τα Barca TV, Bayern TV, Juventus TV, Liverpool TV, Roma TV, Ajax TV και City TV.

Με την εξειδίκευση του EΡΤ Sports ,θα διαφανεί και η κατηγοροποίηση των προγραμμάτων της. Η ΕΡΤ 1 ως κύριος ενημερωτικός σταθμός με μόνη προσθήκη ψυχαγωγίας τη νέα τηλεοπτική σειρά μυθοπλασίας του Τάσου Ψαρρά « Η ζωή εν τάφω» που έκανε ήδη πρεμιέρα, ορισμένες αθλητικές εκπομπές ειδικά το Σαββατοκύριακο και τις ξένες ή ελληνικές ταινίες.

Η ΕΡΤ 2 μετατρέπεται σε σταθμό ταινιών και τηλεοπτικών σειρών, ενώ θα διατηρηθούν οι εκπομπές λόγου που ήδη έχει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *