Εκδικητική μανία: Σφραγίζουν το γραφείο Καπάκου, διώχνουν τις γραμματείς!

%ce%b5%cf%81%cf%84-3Πριν καλά καλά λήξει το γεγονός της αποπομπής του Σταύρου Καπάκου από τη γενική διεύθυνση ειδήσεων της ΕΡΤ και ενώ το ζήτημα απασχολεί και σήμερα τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, στο ραδιομέγαρο εφαρμόζεται η επιχείρηση “εξαφάνισης του ίχνους του”! Όπως λένε οι πληροφορίες από το νωρίς το μεσημέρι μπήκαν στο γραφείο του πρώην γενικού υπάλληλοι και άρχισαν να μαζεύουν και να συγκεντρώνουν όλα τα χαρτιά από το γραφείο του. Στόχος να σφραγιστεί εντός της ημέρας. Το χειρότερο όλων είναι πως από τη διοίκηση κατέφθασε εντολή για απομάκρυνση των δυο γραμματέων της γενικής διεύθυνσης με αιτιολογία ότι έστειλαν έγγραφα εκτός ραδιομεγάρου!

Με αυτή τη σοβαρή και αναπόδεικτη κατηγορία, η διοίκηση της μεταθέτει άμεσα σε θέσεις που δεν έχουν σχέση με την ενημέρωση, η μια στα Μουσικά Σύνολα. Δεν είναι τυχαίο ότι στο ραδιομέγαρο κάνουν λόγο για εκδικητική μανία από την ηγεσία της ΕΡΤ που βγήκε στη σέντρα τόσο με την επιστολή Καπάκου, όσο και με την παρέμβαση κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά πληροφορίες πάντα, οι αποπομπές δεν πρόκειται να σταματήσουν καθώς κι άλλα στελέχη εμφανίζονται να είναι σε λίστες απομάκρυνσης. Άρχισε και το σούσουρο πως όλο αυτό γίνεται με κάλυψη του μεγάρου Μαξίμου στο οποίο βέβαια καμία συνάντηση δεν έγινε για να βρεθεί συμβιβαστική λύση, όπως διοχετευόταν έως χθές.

Από την πλευρά των εργαζομένων υπάρχει έντονη ανησυχία για το κύμα διώξεων, όπως εμφανίζεται. Οι πιο τολμηροί μιλάνε για την ανοιχτή επιστροφή της ΝΕΡΙΤ με κάθε μέσο…

2 comments for “Εκδικητική μανία: Σφραγίζουν το γραφείο Καπάκου, διώχνουν τις γραμματείς!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *