Διάβημα πρεσβείας για επίθεση ερυθρόλευκων τραμπούκων σε tv συνεργείο

olumpiakos-panathinaikosΤο γεγονός είναι σχετικά παλιό. Συνέβη στο ντέρμπι του πρωταθλήματος τον Νοέμβρη μεταξύ των δυο αιώνιων αντιπάλων, των ομάδων Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στο Καραϊσκάκη, για αυτό τον αγώνα που η ΠΑΕ Ολυμπιακός τιμωρήθηκε και με πρόστιμο για τη συμπεριφορά των οπαδών της. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής ωστόσο ήταν το τηλεοπτικό συνεργείο του κρατικού καναλιού της Σουηδίας το οποίο βρέθηκε στο γήπεδο για να καλύψει τον αγώνα. Εξαιτίας του Μπέργκ φυσικά. Δεν τα κατάφερε όμως να μπει στο γήπεδο. Και δεν τα κατάφερε γιατί τραμπούκοι (και άνθρωποι της ασφάλειας της ΠΑΕ όπως καταγγέλθηκε αργότερα), τους επιτέθηκαν και με χυδαία συμπεριφορά τους έδιωξαν!

Το επεισόδιο θα είχε μείνει σε αυτά που δεν μαθαίνονται ποτέ, αν η Σουηδική πρεσβεία δεν προέβαινε σε διάβημα διαμαρτυρίας προς την ελληνική κυβέρνηση η οποία έτρεξε να μάθει τι ακριβώς είχε συμβεί στον αγώνα…

Δεν είναι η πρώτη φορά που άνθρωποι του Ολυμπιακού δημιουργούν βίαια επεισόδια. Το γεγονός όμως ότι ο πρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει οπωσδήποτε να μπει στην τηλεοπτική αγορά και να εκπέμψει το One Channel, προσθέτει ποικίλες παραμέτρους στο κάθε επεισόδιο που δημιουργούν οι τραμπούκοι της ομάδας. Κι αυτή τη φορά έκαναν το λάθος να βρίσουν και να επιτεθούν εναντίον τηλεοπτικού συνεργείου μιας ξένης τηλεόρασης.

Το σουηδικό κανάλι στο μεταξύ καλύπτει όλα τα μεγάλα ντέρμπι των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων φέτος γιατί, όπως μάθαμε, τους έχει περισέψει ένα ικανό ποσό από τον ετήσιο προϋπολογισμό τους για τα αθλητικά. Που να ήξεραν όταν ήρθαν να καλύψουν την εμφάνιση του συμπατριώτη τους Μπέργκ πως θα έμπλεκαν με τους τραμπούκους της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *