Απειλές κατά Α. Χατζηστεφάνου και άλλων δημοσιογράφων με αφορμή ρεπορτάζ του «ΠΡΙΝ»

Την ενόχληση ακραίων φιλοατλαντικών κύκλων προκάλεσε η αποκάλυψη του Πριν για την εκστρατεία εμπλοκής της Αμερικανικής Πρεσβείας στην ελληνική δημοσιογραφία μέσω ειδικών προγραμμάτων με χρηματοδότηση της κυβέρνησης των ΗΠΑ, δήθεν κατά των fake news. Σε αυτό το πλαίσιο με ανάρτησή του ο δημοσιογράφος Νίκος Τσιραμπίδης, έγραψε ότι «βράζει από οργή»  και ζήτησε να «σιγαστεί» (sic) η φωνή του Άρη Χατζηστεφάνου και όλες οι ενοχλητικές «ρωσόφιλες» (όπως υποστήριξε) φωνές με τον «καλό ή κακό τρόπο» για την αναδημοσίευση του ρεπορτάζ του ΠΡΙΝ.

Μάλιστα σε νέα διευκρινιστική ανάρτηση ο Ν. Τσιραμπίδης συνεχίζει το υβριστικό παραλήρημά του αναφερόμενος σε… «κατακάθια τύπου «Αβραμίδη και Χατζηστεφάνου» που δήθεν στοχοποιούν καθηγητή που εμπλέκεται στο πρόγραμμα.

Όπως σημειώνει ο Άρης Χατζηστεφάνου θέτοντας τον επίδοξο λογοκριτή προ των ευθυνών του: «Τον καθιστώ υπεύθυνο για ό,τι ακολουθήσει. Ξεκινάω με ένα report στο twitter και αν συνεχίσει θα κινηθώ νομικά εναντίον του». Οι απειλές κατά της σωματικής ακεραιότητας συναδέλφων μας γυρίζουν πίσω σε πολύ σκοτεινές εποχές. Ωστόσο είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι με απειλές θα καταφέρουν να μας τρομοκρατήσουν και να μας κλείσουν το στόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *