Χορηγός το mediatvnews στην Athens Electronix 2016

ekthesi-1Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι προετοιμασίες για την διεξαγωγή της έκθεσης Athens Electronix 2016, με τις μεγαλύτερες εταιρίες από τους χώρους των τηλεοπτικών συστημάτων και συστημάτων ασφαλείας να έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή. Ταυτόχρονα έχουν συμπληρωθεί σχεδόν στο 100% οι χορηγοί επικοινωνίας της έκθεσης, που θα φροντίσουν τα μέγιστα για την προβολή της διοργάνωσης.

Η κρατική ραδιοτηλεόραση ΕΡΤ θα είναι ο ένας από τους δύο χρυσούς χορηγούς της Athens Electronix. Η ΕΡΤ θα συμμετέχει με περίπτερο στην έκθεση όπου θα πραγματοποιήσει σχετικό αφιέρωμα για τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της (50 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΡΤ – ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ). Στην ΕΡΤ 1 θα προβληθεί τηλεοπτικό σποτ με την διαφήμιση της έκθεσης, ενώ στην ιστοσελίδα www.ert.gr, θα προβληθoύν όλα τα δελτία τύπου της έκθεσης.

Ο δεύτερος μεγάλος χορηγός της έκθεσης είναι η Forthnet Group. Μέσα από τα κανάλια της Novacimena και Novasports θα προβληθούν όλα τα τηλεοπτικά διαφημιστικά σποτ της έκθεσης.

Το μεγαλύτερο περιοδικό του χώρου των υπολογιστών, το διάσημο PC MAGAZINE θα αποτελέσει άλλον ένα χορηγό επικοινωνία της Athens Electronics. Στις σελίδες του θα φιλοξενήσει δελτία τύπου και μακέτα της έκθεσης, ενώ στην ιστοσελίδα του θα προβληθεί διαφημιστικό banner, καθώς και όλες οι ανακοινώσεις γύρω από την έκθεση.

Η γνωστή εφημερίδα ΠΑΡΟΝ, μέσα από την διάσημη στήλη της ΤΥΠΟΛΟΓΙΕΣ, θα είναι ένα ακόμη χορηγός επικοινωνίας της Athens Electronics, με αναρτήσεις στην ιστοσελίδα, αλλά και μέσα από το πολύ διαδεδομένο καθημερινό newsletter της.

Η εφημερίδα TECHPRESS, leader στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας θα αποτελέσει άλλον ένα χορηγό της έκθεσης, που μέσα από τα έντυπά της και τις ιστοσελίδες της θα προβάλει και θα ενημερώσει το κοινό της για τα περί… έκθεσης!

Η IT Concept είναι άλλος ένας χορηγός επικοινωνίας της έκθεσης. Η εταιρία ανάμεσα στα πολλά, διαθέτει και λύσεις πληροφορικής εξειδικευμένες στις απαιτήσεις των πελατών. Στην Athens Electronix θα αναλάβει το project του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Το πρώτο περιοδικό της αγοράς στην ψηφιακή και δορυφορική τηλεόραση ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ σε συνδυασμό με το γνωστό περιοδικό για τα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας SECURITY REPORT, θα αποτελέσουν τους βασικούς χορηγούς επικοινωνίας όσο αφορά την κλαδική αγορά
Το παζλ των χορηγών επικοινωνίας ολοκληρώνεται με την ιστοσελίδα MEDIA TV NEWS, αλλά και με τα κλαδικά site www.satleo.gr, www.digitaltvinfo.gr και www.securityreport.gr, το οποία θα τρέξουν οτιδήποτε σχετίζεται με την έκθεση.
Τέλος, η έκθεση επιπρόσθετα διαφημίζεται και στις ιστοσελίδες www.avclub.gr και www.sdtv.gr.
Η επιλογή των χορηγών επικοινωνίας και της διαφημιστικής προβολής έγινε με κριτήριο να ενημερωθούν στο μέγιστο βαθμό οι επαγγελματίες των τηλεοπτικών συστημάτων και συστημάτων ασφαλείας, οι ιδιώτες και επαγγελματίες που σχετίζονται σε γενικότερο βαθμό με την τεχνολογία, καθώς και απλοί ιδιώτες που θέλουν να δουν από κοντά τα τελευταία τεχνολογικά επιτεύγματα από τους χώρους της δορυφορικής και ψηφιακής τηλεόρασης, των συστημάτων ασφαλείας και των υπολογιστικών δικτύων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *