Το Hot Doc που προκάλεσε καβγά δημοσιογράφων-Πολάκη στα περίπτερα

HD-90_cover-2Στο HOT DOC που κυκλοφορεί: Βάφτισαν τον καρκίνο κολλητικό, για να πάρει λεφτά η οικογένεια Στουρνάρα

Επί τρία ολόκληρα χρόνια το HOT DOC γράφει για τον αμαρτωλό ρόλο του ΚΕΕΛΠΝΟ, ως εργαλείο της διαφθοράς με πρόσχημα την πρόληψη για τα λοιμώδη νοσήματα. Στο τεύχος 90, το περιοδικό δημοσιεύει το περιεχόμενο του πορίσματος των ελεγκτών του ΣΕΥΥΠ για το ΚΕΕΛΠΝΟ που έρχεται να επιβεβαιώσει όλα αυτά τα δημοσιεύματα. Χρυσοπληρωμένες διαφημιστικές καμπάνιες, κάποιες αχρείαστες, κάποιες παράνομες, οργανώνονταν με τρόπους τέτοιους ώστε το δημόσιο χρήμα να φτάνει εκεί που… έπρεπε.

Διαβάστε ακόμα στο HOT DOC:

Η “ναυμαχία” της Σαλαμίνας για επιβίωση. Ο Δήμος Σαλαμίνας είναι ο πρώτος δήμος της χώρας που κηρύχθηκε πτωχευμένος “με τη βούλα” και βρίσκεται πλέον σε ιδιότυπο “μνημόνιο”. Μάθετε τί σημαίνει η χρεωκοπία ενός δήμου και ποιες είναι οι επιπτώσεις στους δημότες.

Τζίροι εκατομμυρίων σε ιδρύματα με “δόλωμα” τα παιδιά. Η μη ύπαρξη μητρώου παιδιών που εγκαταλείπονται σε δομές κι η αδράνεια των ελεγκτικών μηχανισμών επιτρέπουν σε επιτήδειους διαχειριστές ιδρυμάτων να χρησιμοποιούν τα παιδιά για να λαμβάνουν δημόσιο χρήμα.

“Λαγός” εκρηκτικής τριβής ο Ερντογάν. Η κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους από την Τουρκία ήταν το σημείο καμπής για την αλλαγή στρατηγικού προσανατολισμού του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για την οποία η Δύση τον ανταμείβει με κονδύλια κι όχι μόνο.

Η κατάρρευση του Μύθου της αμερικανικής παντοδυναμίας στη Μέση Ανατολή. Μια ενδελεχής ανάλυση για το πώς ιστορικές ήττες της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής, όπως ο πόλεμος στο Ιράκ, το Αφγανιστάν και τη Λιβύη, ερμηνεύονται από πολλούς ως νίκες, στο πλαίσιο ενός περίεργου “λατρευτικού αντιαμερικανισμού”.

Αποκλείοντας την εργατική τάξη από το ποδόσφαιρο. Παρά τα δισεκατομμύρια των επενδυτών και των χορηγών που μπαίνουν στο αγγλικό ποδόσφαιρο, οι ιθύνοντες επιμένουν να κάνουν το πλέον λαϊκό άθλημα όλο και πιο ακριβό, αποκλείοντας σταδιακά το βασικό του συστατικό, την εργατική τάξη.

Χάρης Φραγκούλης: Η πνευματικότητα είναι ορμή. Ένας σημαντικότερους ηθοποιούς της γενιάς του μιλάει στο HOT DOC για την υποκριτική, την καριέρα, την πνευματικότητα, την ορμή και τη βία.

Στα media πως έσωσαν οι Τράπεζες πάλι το Mega

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *