Στα FM Θεσσαλονίκης το ραδιόφωνο του ΑΠΕ!

radioAPEΤο ραδόφωνο του Αθηναϊκού Πρακτορείου “Πρακτορείο FM” βγαίνει από τις 31 Αυγούστου στο διαδίκτυο για όλη την Ελλάδα. Στη Θεσσαλονίκη ωστόσο θα ακούγεται και στα FM μέσα από τη συχνότητα της ΔΕΘ! Όπως ανακοίνωσε το ΑΠΕ, “το «Πρακτορείο FM 104,9» ξεκινά στα ερτζιανά της Θεσ/κης στις 31 Αυγούστου στις έξι το πρωί. Μέσα από την χρήση της συχνότητας του ράδιο ΔΕΘ, θα παρακολουθεί βήμα – βήμα τα γεγονότα, με την εγκυρότητα του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Διευθυντής στο «Πρακτορείο FΜ 104,9» είναι ο Θανάσης Τσίγγανας. Με 220 επαγγελματίες δημοσιογράφους και ένα πλήρες δίκτυο ανταποκριτών στα σημαντικότερα σημεία του πλανήτη, το «Πρακτορείο FM 104,9» θα βρίσκεται στο επίκεντρο των γεγονότων και θα παρακολουθεί συνεχώς όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο.
Προσδιορίζοντας το στόχο του νέου εγχειρήματος, ο πρόεδρος και δ/νων σύμβουλος του ΑΠΕ –ΜΠΕ Μιχάλης Ψύλος σημειώνει: «Το «Πρακτορείο FM» φιλοδοξεί να φέρει ένα νέο πνεύμα, έναν καινούργιο άνεμο στην ενημέρωση της Θεσ/κης μέσα από τη χρήση της φιλόξενης συχνότητας του ράδιο ΔΕΘ. Το «Πρακτορείο FM» είναι παιδί του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων. Του Εθνικού Πρακτορείου Ειδήσεων της χώρας. Στόχος μας είναι να κάνουμε πράξη το νέο όραμά μας, που δεν είναι άλλο από το να στρέψουμε την ενημέρωση στην κοινωνία και στα προβλήματά της «με ειδήσεις όπως τις μάθαμε».
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *