Στάση πληρωμών και στον ΔΟΛ!

dolΆρχισαν τα όργανα στον εκδοτικό κλάδο. Ο ΔΟΛ πάντα πρωτοπόρος βάζει ασπίδα του τους εργαζόμενους. Τους οποίους χωρίς να ενημερώσει καθυστέρησε να πληρώσει για τον Απρίλιο. Και μόλις άρχισε η μουρμούρα στους διαδρόμους, οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν επίσημα πως για τον Απρίλιο θα πληρωθούν στις 29 Μαϊου! Μπαίνει λοιπόν και ο ΔΟΛ στο κλάμπ των προβληματικών εφημερίδων που δεν πληρώνουν τον κόσμο τους και δίνουν μόνο έναντι; Ή πρόκειται για το πρώτο βήμα του εκβιασμού στην κυβέρνηση;

Το Δίκτυο Αλληλεγγύης με την ανακοίνωση του, δείχνει τη δεύτερη επιλογή ως απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα. Στον ίδιο τον ΔΟΛ αναμένουν, λέει, την επίσκεψη των σωματείων, της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ που θα έχουν συνάντηση με τα διευθυντικά στελέχη.

Η ανακοίνωση του Δικτύου Αλληλεγγύης και Παρέμβασης

Διευθυντικά στελέχη του Οργανισμού το τελευταίο διάστημα, κάνουν αναφορές για νέο κύμα απολύσεων και ατομικές συμβάσεις με νέες μειώσεις αποδοχών.

Η Εργασιακή Επιτροπή του ΔΟΛ & Το ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ στην ΕΠΗΕΑ, καλεί τα Διοικητικά Συμβούλια των συνδικαλιστικών Ενώσεων να μην αφήσουν μόνους τους εργαζόμενους και να προσφύγουν άμεσα με καταγγελία στο ΣΕΠΕ (Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας ) αλλά και στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ για άμεση τριμερή διαβούλευση των εμπλεκομένων μερών.

Παράλληλα και ταυτόχρονα να προχωρήσουν σε κλιμακούμενες αγωνιστικές κινητοποιήσεις όλων των εργαζομένων με επικύρωση των αποφάσεων από τις γενικές συνελεύσεις στους χώρους εργασίας.
Η τρομοκρατία δεν θα περάσει εάν οι εργαζόμενοι δεν πάρουν συλλογικά τις τύχες του αγώνα στα χέρια τους.
Ενάντια στο κατευναστικό εργοδοτικό συνδικαλισμό και τα οικεία φερέφωνα του, που αγοράζουν χρόνο για τα ……. Αφεντικά τους.

Ανυποχώρητος Αγώνας διαρκείας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *