Πόσα κανάλια “κουβαλά” η Digea; Η απάντηση στην “Ψηφιακή Τηλεόραση”

digi-neoexofiloΣτα περίπτερα κυκλοφορεί το νέο τεύχος του περιοδικού “Ψηφιακή Τηλεόραση” με το ένθετο security. Στα πλέον ενδιαφέροντα θέματα και για εμάς του τηλεθεατές του τηλεοπτικού προϊόντος είναι το αφιέρωμα του περιοδικού για τα 103 περιφερειακά κανάλια σε όλη την Ελλάδα. Είναι αυτά που “κουβαλά” η Digea στην πλατφόρμα της εκπέμποντας το τηλεοπτικό ψηφιακό σήμα τους. Το περιοδικό παρεμβαίνει και στο μείζον θέμα των “λευκών σημείων” του ψηφιακού χάρτη εξαιτίας των οποίων η χώρα με ευθύνη της κυβέρνησης Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ και καναλαρχών χώρισε τη χώρα και τους πολίτες σε δυο κατηγορίες, αυτούς που έχουν πρόσβαση στο τηλεοπτικό σήμα και σε αυτούς που βλέπουν μαύρες οθόνες. Αυτοί καλούνται να πληρώσουν από την (κρατική) τσέπη για να έχουν TV. Στο περιοδικό security Report ένα εξίσου ενδιαφέρον πολιτικό θέμα για τη Διάσκεψη Ρ5 για τα πυρηνικά όπλα.

Διαβάστε στα θέματα του περιοδκού:

Το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση στα περίπτερα

Κυκλοφόρησε σε όλη την Ελλάδα, το τεύχος Απριλίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report. Αυτό το μήνα, η ύλη του περιοδικού απαρτίζεται  από αποκλειστικά τεστ ολοκαίνουργιων συσκευών, καθώς και από νέα και πρωτότυπα θέματα, σε συνδυασμό πάντα με πλούσια και αποκλειστική ειδησεογραφία μέσα από μία πλήρη συντακτική ομάδα.

Κατά την διέλευση από αναλογική σε ψηφιακή TV, στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας μας, παρατηρήθηκαν πολλές ανακατατάξεις στα περιφερειακά κανάλια. Το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση, για άλλη μια φορά καινοτομεί και ο Σωτήρης Χατζηστρατής αναλαμβάνει να σας παρουσιάσει τα 103 περιφερειακά ψηφιακά κανάλια, από όλη την Ελλάδα που εκπέμπουν μέσα από το δίκτυο της Digea.

Και αυτό το μήνα η Ματίνα Παπαχριστούδη, μέσα από τη στήλη της Media News, σας φέρνει πολλές αποκλειστικές ειδήσεις που μόνο στο περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση θα βρείτε. Διαβάστε τι έχει να αντιμετωπίσει νέος Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Μεταφορών, ΤΑ θέματα που περιμένουν την νέα ηγεσία της ΕΕΤΤ και του ΕΣΡ, καθώς και για το πόλεμο Δήμων – ΕΕΤΤ για τα Gap Fillers. Τέλος, διαβάστε σε αποκλειστικότητα το θα γίνει με τον πάροχο δικτύου ψηφιακής τηλεόρασης ΕΡΤ.

Ο Παύλος Κερασίδης ξανακάθεται στα θρανία, χάρη του νέου μεταπτυχιακού προγράμματος Space Systems Design, το πρώτο μεταπτυχιακό στην Ελλάδα που ασχολείται με το διάστημα. Διαβάστε αναλυτικά το όλο project που έχει ως στόχο την κατασκευή και εκτόξευση ελληνικού μικροδορυφόρου στο διάστημα.

Ο νέος βασιλιάς των ερωτικών καρτών είναι εδώ. Το νέο ερωτικό πακέτο Red Light Mega Elite HD, έρχεται με τα 16 καλύτερα κανάλια των δορυφόρων Astra 19,2E και Hot Bird, μεταξύ των οποίων και πολλά HD.

Φεύγει ο παλιός και πολύ επιτυχημένος Edision Progressiv και στη θέση του έρχεται ένας νάνος. Ο Progressiv HD C nano, αποτελεί την τελευταία υλοποίηση της Edision στο χώρο των HD δορυφορικών δεκτών. Η δυνατότητα επιλογής μεταξύ 6 διαφορετικών χρωμάτων, αλλά και συνδυασμού των χρωμάτων, τον στέλνει κατευθείαν στις μπουτίκ των ποδοσφαιρικών ομάδων.

Το λιοντάρι βρυχάται και πάλι. Η Opticum είναι εδώ και δαγκώνει… με δύο νέους επίγειους ψηφιακούς δέκτες. Οι AX Lion & Lion Mini, με την ποιότητά τους και την τιμή τους, δείχνουν τα δόντια τους στην ανταγωνιστική αγορά των επίγειων ψηφιακών δεκτών

Πλέον η διαμόρφωση HDMI μπορεί να είναι και άριστη και άκρως οικονομική. Ο Παύλος Κερασίδης σας παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα το νέο 4πλό HDMI διαμορφωτή της βελγικής Anttron. Ο TM4HDV τα έχει όλα και συμφέρει. Άριστη ποιότητα κατασκευής, σύγχρονο web interface, ασυναγώνιστη τιμή.

Η έλευση της επίγειας ψηφιακής TV, φέρνει νέες ανάγκες και μαζί και νέα προϊόντα και ταυτόχρονα την κατάργηση των παλιών. Έτσι, οι μεταλλάκτες – ισοσταθμιστές των αναλογικών καναλιών, αφήνουν τη θέση τους πλέον σε αντίστοιχες μονάδες επεξεργασίας ψηφιακών καναλιών. Η εταιρία Sat Vision που διαθέτει την κεντρική διάθεση των προϊόντων Johansson, παρουσιάζει τον Digital Channel Processor 6520, της βελγικής εταιρίας.

Τέλος όσοι από εσάς είστε συνδρομητές μας, εκτός από τα περιοδικά Ψηφιακή Τηλεόραση και Security Report, θα λάβετε μαζί και τρία ένθετα. Το πρώτο είναι ο νέος τιμοκατάλογος Mistral 2015, το δεύτερο είναι το περιοδικό Cablog της εταιρίας ΒΙΟΚΑΛ με τεχνικά άρθρα, αλλά και τα προϊόντα της εταιρίας σε μορφή ειδήσεων και το τρίτο είναι ένας ελληνοαγγλικός κατάλογος της MSS Electronics με προϊόντα της εταιρίας Ruckus γραμμένα σε μορφή mini review.

Φέρνοντας κάθε μήνα πρωτότυπα θέματα που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στα έντυπα μέσα, πλούσιο και αποκλειστικό ρεπορτάζ από όλες τις εξελίξεις, καθώς και πλήρη και κυρίως έγκυρη σύνοψη της ειδησεογραφίας του μήνα, ελπίζουμε το νέο τεύχος του Digital TV info, να γεμίσει ευχάριστα και επιμορφωτικά τον ελεύθερο χρόνο σας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *