Πάγωσαν οι απολύσεις στα αθλητικά του Μπόμπολα

Διαβάζουμε στο harddog-άθλημα
Παραιτήθηκε τελικά («με ένα δάκρυ») ο Δημάτος από την «GOAL NEWS»

ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΡΑΟΥΔΑΚΗΣ – ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΤΑ «ΜΕΤΡΑ»;

Οριστικά τέλος για την «GOAL NEWS» ο Ανδρέας Δημάτος. Οι φήμες για παραίτησή του, που κυκλοφόρησαν από προχθές και εντάθηκαν την Τρίτη το μεσημέρι (διαβάστε εδώ) επαληθεύτηκαν μετά τη συνάντησή του με τον Φώτη Μπόμπολα χθες βράδυ. Ο διευθυντής της εφημερίδας «έπεσε» στον βωμό των αλλεπάλληλων περικοπών, μειώσεων, απολύσεων, που δεν μπορούσε πλέον να στηρίξει. Το ίδιο έγινε πριν από δυο χρόνια με τον προηγούμενο ο διευθυντή της «GOAL NEWS» Βασίλη Βέργη, που επίσης είχε παραιτηθεί ύστερα από τον ίδιο κύκλο που τείνει να γίνει αέναος στον Πήγασο:. Περικοπές, μειώσεις, απολύσεις
Τη Διεύθυνση της εφημερίδας αναλαμβάνει Ο Βαγγέλης Μπρουδάκης (τέταρτος κατά σειρά διευθυντής της), μέλος της συντακτικής ομάδας έως χθες, αλλά ένας από την ισχυρή επιτελική δημοσιογραφική τριάδα (Βέργης, Δημάτος, Μπραουδάκης) μετά την παραίτηση του πρώτου διευθυντή και ιδρυτή τής «GOAL NEWS» Χάρη Ξύδη.
Ο Β. Μπραουδάκης υπήρξε διευθυντής στον Sentra FM και εκτιμήθηκε ιδιαιτέρως ότι διέσωσε τον σταθμό δουλεύοντας αμισθί -όπως και όλοι οι δημογραφικοί συντελεστές .

Ολόκληρο το ρεπορτάζ το διαβάζετε εδώ http://harddog-sport.blogspot.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *