Ο Δ. Γιαννακόπουλος φέρνει το cnn.gr

cnn.grΗ DPG Digital Media του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που λειτουργεί το newbomb και έχει βλέψεις και για τηλεοπτική άδεια, συμφώνησε με το CNN για συνεργασία στην Ελλάδα. Το ιντερνετικό γκρουπ του Γιαννακόπουλου φέρνει το cnn.gr στην ελληνική αγορά από το Φθινόπωρο στο διαδίκτυο και σε mobile εφαρμογές.

Το cnn.gr θα προσφέρει περιεχόμενο εθνικού και τοπικού ενδιαφέροντος από την DPG Digital Media, το πληρέστερο δίκτυο ψηφιακών Μέσων στην Ελληνική αγορά, ενώ παράλληλα θα καλύπτει και τη διεθνή ειδησεογραφία και τα μεγάλα γεγονότα μέσα από τα ρεπορτάζ του CNN και του συνεργαζόμενου δικτύου του. «Ως ο ηγέτης της παγκόσμιας ενημέρωσης, φιλοδοξία μας είναι να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε το CNN και να προσφέρουμε την αναγνωρισμένη δημοσιογραφική μας ποιότητα σε σημαντικές αγορές, όπου φέρουν τις απαραίτητες συνθήκες και δυναμική» δήλωσε ο Rani R. Raad, Chief Commercial Officer του CNN International.

«Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που γινόμαστε μέλη της διεθνούς οικογένειας του CNN μέσα από αυτή τη στρατηγική συνεργασία» δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Πρόεδρος του DPG Group. «Το cnn.gr στοχεύει να προσφέρει άμεσα και με ακρίβεια ελληνική και διεθνή ειδησεογραφία, με τη μοναδική σφραγίδα ποιότητας του CNN σε όλο το ελληνόφωνο κοινό, φέρνοντας παράλληλα και τους Έλληνες της διασποράς πιο κοντά στη μητέρα πατρίδα. Σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από πολύ σημαντικές εξελίξεις για την Ελλάδα, εμείς επενδύουμε σε μια πλατφόρμα που θα υπηρετήσει με υπευθυνότητα την ολοένα αυξανόμενη απαίτηση του κοινού για έγκυρη, έγκαιρη και ποιοτική ενημέρωση». Τα γραφεία σύνταξης του CNN.gr θα έχουν ως έδρα την Αθήνα, όπου θα τους παρέχεται στενή και συνεχής υποστήριξη από το CNN London, το μεγαλύτερο διεθνές γραφείο του CNN. Παράλληλα, η συνεργασία με την DPG Digital Media θα επεκτείνει τις ειδησεογραφικές πηγές του CNN στην Ελλάδα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *