Οι υποψήφιοι της Συσπείρωσης για τον ΕΔΟΕΑΠ

συσπείρωσηΟι υποψήφιοι της “Συσπείρωσης” για τον ΕΔΟΕΑΠ:
Για το Διοικητικό Συμβούλιο: Γιώργος Μέρμηγκας, Κώστας Παπαδής, Μίμη Τουφεξή, Σόνια Χαϊμαντά
Για την Εξελεγκτική Επιτροπή; Δέσποινα Μακρινού, Νίκος Μακρινός
Η «Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος» εγγυάται ότι ο ΕΔΟΕΑΠ δεν κλείνει. Η συσπείρωση όλων των ασφαλισμένων στις εκλογές 11-12 Μαρτίου κλείνει το φαύλο κύκλο της κακοδιοίκησης και των ελλειμμάτων

Αγαπητές/οί συνάδελφοι,
Τον ΕΔΟΕΑΠ οι προηγούμενες διοικήσεις τον φτάσανε στο χείλος του γκρεμού. Δεν είναι η στιγμή να αποδοθούν οι ευθύνες –οι οποίες υπάρχουν με ονοματεπώνυμο και πρέπει να αποδοθούν. Τώρα προέχει η σωτηρία και η συνέχιση του ασφαλιστικού μας Οργανισμού και όλοι μαζί μπορούμε να εξασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του.
Ο ΕΔΟΕΑΠ δεν τελείωσε, δεν κλείνει, δεν πτωχεύει, όπως επιχείρησαν κάποιοι να μας πείσουν.
Σ’ ένα κλάδο που έχει πληγεί περισσότερο από κάθε άλλο από την οικονομική κρίση, με το μεγαλύτερο ίσως αριθμό ανέργων, η επικούρηση και η υγεία δεν είναι προνόμια άλλααπαραίτητοι όροι αξιοπρεπούς διαβίωσης.
Ριχνόμαστε στη μάχη σωτηρίας του ΕΔΟΕΑΠ με ρεαλιστικές προτάσεις και αξιόπιστα πρόσωπα στη νέα διοίκηση, που με χρόνο, διάθεση και επιμονή θα παλέψουν για την αναζωογόνησή του, σε μια φυγή προς τα εμπρός.
Διεκδικούμε –πάντα- με όλα τα μέσα την επιστροφή των λεηλατημένων αποθεματικών του Ταμείου μας, με το ληστρικό μνημονιακό PSI.
Εμείς, προτείνουμε ένα σχέδιο σωτηρίας του ΕΔΟΕΑΠ, το οποίο οφείλει να εφαρμόσει η νέα διοίκηση του Οργανισμού σε συνεργασία με τον ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, σε όλους τους συνδικαλιστικούς φορείς του χώρου και με τη βοήθεια του υπουργείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων.
Το σχέδιο αυτό περιλαμβάνει δύο στάδια κατά τα οποία θα ληφθούν αντίστοιχα βραχυπρόθεσμα και μεσοπρόθεσμα μέτρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *