Οι (κατα)χρεωμένοι διαπλεκόμενοι δεν θέλουν να μάθετε για το χρέος!

επιτροπή αλήθειαςΠρώτο τρέιλερ ,

Δεύτερο τρέιλερ

Αφήνιασαν σχεδόν οι ενσωματωμένοι σχολιαστές στις αυλές των διαπλεκόμενων αφεντικών τους με την Επιτροπή Αλήθειας Δημόσιου Χρέους. Σχεδόν εγκεφαλικά έπαθαν μόλις βγήκαν στον αέρα τα δυο τρέϊλλερ με την υπογραφή της Βουλής.

Και ανέλαβαν αμέσως δράση. Σε ΣΚΑΙ κυρίως αλλά και στο Mega, ΑΝΤ1 ξερνάνε χολή για τη Ζωή Κωντσταντοπούλου αλλά και την κυβέρνηση. Αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν σε μια … Κοινοβουλευτική δημοκρατία να ερευνάται δημόσια και με τόση δημοσιότητα το Χρέος της χώρας. Σκίζουν τα ιμάτια τους, χωρίς να κατανοούν πως την ίδια στιγμή εμφανίζονται γελοίοι, γυμνοί στην αγορά της δημοσιότητας που τόσο καλά ξέρουν και υπηρετούν. Γιατί η κωδική λέξη είναι “Χρέος” και όχι “χώρα”. Και από χρέη τα πηγαίνουν μια χαρά οι τηλεοπτικοί σταθμοί στους οποίους παρέχουν υπηρεσίες.

Ο τηλεθεατής ακούγοντας τους, συνειρμικά, αυθόρμητα σκέφτεται τα δικά τους χρέη, πάνω από 1,2 δισεκατομμύρια ευρώ για όλα τα Μέσα. Και ασυνείδητα του έρχονται στο μυαλό οι δικές τους πάλι φωνασκίες πέντε χρόνια τώρα, «πως γίνεται να ζούμε οι Έλληνες πάνω από τις δυνατότητές μας» για να επιβάλλουν με τη βία της ιδεολογίας τα μνημόνια των ξένων δανειστών.

Και τώρα που όλοι ξέρουμε πως τα ίδια τα Μέσα ζούν πάνω από τις δυνατότητες τους, καταχρεωμένα σε τράπεζες, τζαμπατζήδες σε φόρους και υποχρεώσεις, αυτά ξεφωνίζουν ότι δεν είναι δυνατόν στο «Ναό της δημοκρατίας» τους να ερευνάται το Χρέος της χώρας!

Δημοσιογραφικά αναμένουμε να προβάλλουντα δυο τρεϊλλερ της Βουλής για την αναζήτηση της αλήθειας για το Χρέος. Μέχρι να το πράξουν τα βλέπουμε και τα διαδίδουμε από το info-war.gr και στο you tube στις διευθύνσεις

https://www.youtube.com/watch?v=D2uq6kClLEY

https://www.youtube.com/watch?v=xS2SiGW4SqE

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *