Μαυρογιαλούροι στην ΕΣΗΕΑ;

nanaEsieaΜια σοβαρότατη καταγγελία έκανε η Νανά Νταουντάκη, μέλος του ΔΣ στο απερχόμενο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και νυν υποψήφια με την παράταξη των “Μαχόμενων δημοσιογράφων” στη σελίδα της παράταξης στομ fb. Προσωπικά για τη πρόεδρο του ΔΣ και επικεφαλής της παράταξης “Ενωμένοι δημοσιογράφοι”. (Αναλυτικά θα τη διαβάσετε παρακάτω). Ότι τηλεφώνησε προσωπικά σε 500 άτομα από το Alter για να τους πει για το πρόγραμμα των χρημάτων από το Παγκόσμιο ταμείο για να την ψηφίσουν! Το εν λόγω πρόγραμμα το οποίο έχει εγκριθεί βέβαια δίνει λεφτά σε ανέργους αλλά μια από τις προϋποθέσεις είναι πως θα αλλάξουν δουλειά! Το θέμα είχε καταγγείλλει στη γενική συνέλευση της ΕΣΗΕΑ ο Βασίλης Τζήμτσος, υποψήφιος με την “Πρωτοβουλία για την Ανατροπή”, ο οποίες έθεσε σοβαρά ερωτηματικά αλλά δεν πήρε καμία απάντηση. Σήμερα που είναι οι εκλογές, καλό θα ήταν οι δημοσιογράφοι να ξέρουν που βάζουν την ψήφο τους. Γιατί το αύριο είναι σκοτεινό…

Η καταγγελία της Νανάς Νταουντάκη για την οποία θα πρέπει να υπάρξει και κάποια απάντηση. Τι στο καλό, έχουμε “μαυρογιαλούρους” στην ΕΣΗΕΑ;

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΠΤΕΤΕ
Μαθαίνω ότι μία γνωστή κυρία τηλεφωνεί στούς συναδέλφους του ΑΛΤΕΡ και τους λέει τα εξής ενδιαφέροντα: ¨”Είστε σε μια κατάσταση και θα πάρετε 10,20 ή 30.000 ευρώ απο ένα πρόγραμμα 5 εκατομμυρίων που… σκέφθηκε, οργάνωσε, κυνήγησε κ,λ,π, η κ Αντωνιάδου. Αλλά θα πρέπει να.. ξαναβγεί για να πάρετε τα λεφτά”.

Αν την παίρνει, προσθέτει ότι οι Μαχόμενοι δεν κάνουν τίποτα και η ΝΤΑΟΥΝΤΆΚΗ είναι εναντίον σας. Κάποιοι την πιστεύουν, κάποιοι άλλοι δεν της λένε τίποτα αλλά… μας ενημερώνουν.
Λοιπόν, αρχιψεύτες και εκμεταλλευτές των άνεργων και των ταλαιπωρημένων εργαζόμενων: Το, λεγόμενο Πρόγραμμα Παγκοσμιοποίησης, ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΣΗΕΑ Η κ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ. Το σκέφτηκε και το κυνήγησε με σκληρή δουλειά ο ΜΑΝΟΣ ΑΜΕΛΙΔΗΣ . Ακόμη υπάρχει στα χαρτιά του που βρήκαμε μετά το θάνατό του σημείωμα, όπου έγραφε “Παω για εξετασεις στον Ευαγγελισμό, περιμένουμε τα χαρτιά”.
Η κ. Αντωνιάδου διόρισε καθηγητή φίλο της για να συνεχίσει ((καλοπληρωμένα) τη δουλειά του.
Στην κατάσταση (που δεν μας είχαν δείξει στο ΔΣ αλλά την είχε η εν λόγω κυρια!!!) περιλαμβάνονται 500 ονόματα δημοσιογράφων (τηλεφώνησε σε όλους η αθεόφοβη) που έτυχε να είναι άνεργοι συγκεκριμένο 9μηνο του 2013- αρα μέσα όλοι του Αλτερ όπου εργαζόταν και η προστατευόμενη της προέδρου.
Συνάδελφοι του ΑΛΤΕΡ και όσοι άλλοι ενδιαφέρεστε ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ και μήν υποκύπτετε. Η ΕΣΗΕΑ είναι μέσα στο πρόγραμμα και, ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ, όποιος κι αν είναι στο ΔΣ.!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *