Μέρα απεργίας απαίτησε ο Κ.Μητσοτάκης tv συνεργείο από την ΕΡΤ!

mitsotakis-tweet_0Την ημέρα της απεργίας στα ΜΜΕ, χθές 8 Απριλίου διάλεξε ο αρχηγός της Ν.Δ Κυριάκος Μητσοτάκης για να απαιτήσει από την ΕΡΤ να του στείλει τηλεοπτικό συνεργείο για να κάνει δηλώσεις! Και τι δηλώσεις…Ήθελε να καταγγείλλει το Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ για τις ποινές διαγραφής που επέβαλλε στους 3 τηλεοπτικούς δημοσιογράφους για άσκηση προπαγάνδας και την ποινή της επίπληξης για άλλους 4.

Το πιο εξοργιστικό της υπόθεσης είναι ότι για την αποστολή συνεργείου για να κάνει τις δηλώσεις του ο αρχηγός της Ν.Δ ενάντια στην ΕΣΗΕΑ, δεν εκφράστηκε διαφωνία από την κυβέρνηση.

Η οποία, αν καταλάβαμε σωστά, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα. Γιατί από την πλευρά της διοίκησης ήταν έτοιμοι να δώσουν την εντολή αποστολής τηλεοπτικούς συνεργείου. Παρά το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι επέμεναν πως αυτό δεν μπορεί να συμβεί ημέρα της απεργίας και δεν πρόκειται για κάποιο έκτακτο πολιτικό θέμα, ο Κ. Μητσοτάκης ήταν σε αναμονή και περίμενε το συνεργείο.

Δεν γνωρίζουμε τι περαιτέρω επαφές έγιναν και αν τελικά ο Κ. Μητσοτάκης το πήρε απόφαση πως ημέρα απεργίας δεν πρόκειται να καταγγείλλει τους δημοσιογράφους. Γιατί ευτυχώς έγινε παρέμβαση συνδικαλιστών στη διοίκηση της ΕΡΤ και το συνεργείο δεν εστάλη στον αρχηγό της Ν.Δ.

 

 

1 comment for “Μέρα απεργίας απαίτησε ο Κ.Μητσοτάκης tv συνεργείο από την ΕΡΤ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *