Κλείνει η Αιγαίο Τηλεόραση;

αιγαιο-τηλεοραση-324x160Αναδημοσίευση από το blog του Νάσου Μπράτσου

Τίτλοι τέλους είναι πολύ πιθανό να πέσουν το επόμενο διάστημα για την Ραδιοτηλεοπτική Επιχείρηση Δήμου Σύρου-Ερμούπολης (ΡΕΔΗΣΕ) μετά από 28 χρόνια λειτουργίας. Η Δημοτική Αρχή φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να βάλει λουκέτο στην επιχείρηση, όπως προκύπτει από τα όσα ειπώθηκαν στην χθεσινή συνάντηση του δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης Γιώργου Μαραγκού με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της ΡΕΔΗΣΕ Γιάννη Ρούσσο και Αποστόλη Ρουσσονέλο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Cyclades24, οι κ.κ. Ρούσσος και Ρουσσουνέλος ενημέρωσαν τον δήμαρχο για το προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σταθμός και του ζήτησαν να αναζητηθούν λύσεις για την χρηματοδότησή του, η οποία δύο φορές κατά την διάρκεια της θητείας αυτής της Δημοτικής Αρχής έχει απορριφθεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου.

Ωστόσο, η απάντηση του κ. Μαραγκού ήταν αρνητική και μάλιστα ζήτηση από τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της ΡΕΔΗΣΕ να ξεκινήσουν τις διαδικασίες για την εκκαθάριση της επιχείρησης, κοινώς για το κλείσιμό της.

Φαίνεται πως η Δημοτική Αρχή, μετά τις άκαρπες προσπάθειες για την χρηματοδότηση της ΡΕΔΗΣΕ, δεν έχει την πολιτική βούληση να δώσει λύση στο πρόβλημα και προτιμά να βάλει λουκέτο, κάτι που έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή με τις προεκλογικές δεσμεύσεις της.

1 comment for “Κλείνει η Αιγαίο Τηλεόραση;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *