Η Zona Rosa γλύτωσε(;) το κόψιμο λόγω αντιδράσεων

nikito1Τελικά η διοικούσα επιτροπή της ΕΡΤ 3 δήλωσε σε εργαζόμενους του καναλιού πως ουδέποτε έλαβε απόφαση να κοπεί η νεανική και μαχητική εκπομπή Zona Rosa που εξέπεμπε επί 15 μήνες στα δυο χρόνια του λουκέτου της ΕΡΤ, στην ελεύθερη ΕΡΤ 3. Βεβαίως εισήγηση για να κοπεί υπάρχει, έτσι επιμένουν οι πληροφορίες μας. Από τη διεύθυνση.

Με δεδομένο ότι η μαχητική εκπομή έχει ήδη ενοχλήσει πολύ κόσμο(όπως ακριβώς πρέπει να κάνει μια δημοσιογραφική εκπομπή), ανάμεσα τους και την “Ελληνική Χρυσός” στις Σκουριές, τυχόν απόφαση για κόψιμο της θα σήμαινε πως η διοίκηση της ΕΡΤ 3 ελέγχεται απόλυτα από άλλα συμφέροντα. Γεγονός που δεν θέλουμε να πιστέψουμε. Όπως και οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ 3 που προχώρησαν σε γενική συνέλευση για αυτό το θέμα.

Στη συνέλευση ακούστηκε η διαβεβαίωση της διοίκησης πως δεν ελήφθη απόφαση για κόψιμο της εκπομπής. Έτσι οι εργαζόμενοι ζητάμε να ενταχθεί αμέσως στο πρόγραμμα της ΕΡΤ 3. Η γ.σ εξουσιοδότησε τους εκπροσώπους να ζητήσουν συνάνητση με τη διοικούσα επιτροπή. Τόσο για το θέμα της Zona Rosa όσο και για τα άλλα θέματα που συζητήθηκαν στη συνέλευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *