Η ΝΕΡΙΤ πληρώνει τη δορυφορική αποστολή προεκλογικού υλικού

δορυφιρικάΜε κόστος 12.000 ευρώ για 14 μέρες η ΝΕΡΙΤ εξασφαλίζει στους υποψήφιους της Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, κ.λ.π την τηλεοπτική προβολή από τα κεντρικά της Αθήνας.Για αυτό το διάστημα φρόντισε να νοικιάσει χωρητικότητα στον δορυφόρο Hellas Sat -2 για να λαμβάνει δορυφορικά το προεκλογικό υλικό! Και φυσικά μιλάμε για τους υποψήφιους μόνο των μνημονιακών κομμάτων αφού τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ επιμένουν στο εμπάρκγο στο μόρφωμα της ΝΕΡΙΤ.

Με μια απόφαση εξπρές ο διευθύνων σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ Πέτρος Μάης υπέγραψε την ενοικίαση χωρητικότητας στον δορυφόρο HELLAS SAT-2 με την εταιρεία HELLAS SAT SOCIETE ANONYME SATELLITE SYSTEMS AND COMMUNICATIONS SERVICES. Η χρησιμοποίηση της υπηρεσίας αφορά στο διάστημα από 10 ως και 24 Ιανουαρίου με κόστος 12.000 ευρώ, πλέον Φ.Π.Α.

Όπως αναφέρεται και στην απόφαση η ανάγκη σε δορυφορική χωρητικότητα γίνεται για την εξοικονόμηση δαπανών λόγω αυξημένων απαιτήσεων εξ αιτίας των βουλευτικών εκλογών. Πρακτικά η ΝΕΡΙΤ που δεν διαθέτει προσωπικό στις πόλεις της περιφέρειας και χρησιμοποιεί συνεργεία μονοκάμερων τεχνικών αλλά ούτε και περιφερειακά γραφεία, δεν έχει τη δυνατότητα να λαμβάνει προεκλογικό υλικό είτε από τις δικές τηλεοπτικές καλύψεις προεκλογικών ρεπορτάζ είτε υλικό από τα πολιτικά κόμματα. Για αυτό και επιστρατεύτηκε ο δορυφόρος για την αποστολή του προεκλογικού υλικού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *