Εταιρεία λογιστών ανέλαβε την ειδική διαχείριση ΕΡΤ

ΦΕΚ 2167 ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ  ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΕΡΤ 2Την είδηση τη διαβάσαμε στην “Κλασική περίπτωση”. Με απόφαση του αρμόδιου υπουργού Ν.Παππά διορίστηκε νέος ειδικός διαχειριστής για την διαχείριση του συνόλου του παθητικού και ενεργητικού της ΕΡΤ ΑΕ, και των θυγατρικών της που μεταβιβάστηκαν στο Δημόσιο η εταιρεία Baker Tilly Greece ορκωτοί λογιστές. Λίγες μέρες πριν και έχει τη σημασία του, παρατάθηκε το διάστημα της εκκαθάρισης της περιουσίας της πρώην κρατικής εταιρείας της ΕΡΤ ως το 2017. Αξίζει να σημειώσουμε ότι με την παράταση της εκκαθάρισης δεν υπάρχει δυνατότητα να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς στο δημόσιο από το λουκέτο της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη.

Επίσης σημαντικό είναι πως το ελληνικό δημόσιο αντιμετωπίζει σωρεία αγωγών και προσφυγών από παραγωγούς και δημιουργούς που απαιτούν αποζημιώσεις. Αυτός ήταν κι ένας από τους λόγους που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επέλεγε την εταιρεία της ΝΕΡΙΤ για να ανοίξει την ΕΡΤ. Βέβαια όλη αυτή τη ζημιά τη χρεώνεται το ελληνικό δημόσιο, δηλαδή εμείς. Οι Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης συνεχίζουν τον πολιτικό τους βίο αμέριμνοι και χωρίς επιπτώσεις από την καταστροφική απόφαση για λουκέτο στην ΕΡΤ.

Η απόφαση του διορισμού νέου ειδικού διαχειριστή δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της κυβέρνησης στις 8/10/2015 (Αρ. Φύλλου 2167) (φωτο) 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *