Αυτή την εβδομάδα η προκήρυξη tv αδειών

Buissnesman Manolis Karamolegos made brief statements on the Press about the situation he experienced as a hostage. At Karamolegos company in Koropi, Athens, on January 17, 2014 / Δηλώσεις στον Τύπο σχετικάμε την απαγωγή του από τον Μανώλη Καραμολέγκο στις 17 Ιανουαρίου, 2014

“Πληρώστε για να έχετε τηλεοπτική άδεια”, αυτή ήταν η κατεύθυνση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ήδη από το πρώτο 6μηνο της κυβέρνησης προς τους ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών, μετά τη σφοδρή διαμάχη επί του νόμου τηλεοπτικής αδειοδότησης.

Έξι μήνες μετά το νόμο η γενική γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας που ανέλαβε την αρμοδιότητα να προκηρύξει τις 4 πρώτες πανελλαδικές άδειες, είναι έτοιμη να το πράξει.

Ως το τέλος αυτής της εβδομάδας επιμένουν οι κυβερνητικές πηγές θα δοθεί σε δημόσια διαβούλευση η προκήρυξη των 4 τηλεοπτικών αδειών. Η είδηση είναι πως η τιμή εκκίνησης ορίζεται στα 3 εκατ. ευρώ για την κάθε μία από τις τηλεοπτικές άδειες.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ήδη έχει υπογραφεί η υπουργική απόφαση για τον αριθμό των εργαζομένων, 160 τεχνικοί, 120 δημοσιογράφοι και 120 διοικητικοί. Μετά τη διαβούλευση θα αναρτηθούν τα οκτώ συνολικά τεύχη προκήρυξης και θα οριστεί το διάστημα κατάθεσης των αιτήσεων μαζί με τα απαραίτητα έγραφα που ορίζουν οι νόμοι, τόσο ο νέος 4339/2015, όσο και ο 2328/95.

Η γενική γραμματεία για να καταλήξει στην τιμή της εκκίνησης και τους επιπλέον όρους, προσέλαβε πάλι ειδικό σύμβουλο που μελέτησε τα όσα ισχύουν στις χώρες της Ευρώπης.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *