Αθώα η Καλοφωλιά για το Β΄βάθμιο Πειθαρχικό, ένοχη η Χριστοδουλίδου!

ποπηχριστοδουλίδουΔήλωση Π. Χριστοδουλίδου στο mediatvnews

Αποκαλύπτονται οι προσφέροντες διαφόρων ειδών υπηρεσίες, αποκαλύπτονται. Όπως μάθαμε το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο έκρινε “ένοχη” τη μαχητική δημοσιογράφο Πόπη Χριστοδουλίδου, μέλος του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού και μέλος της μειοψηφίας στο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ. καλοφωλιάΑπό το ίδιο Δευτεροβάθμιο του οποίου τα μέλη αθώωσαν την κόρη του εκδότη Καλοφωλιά, παρά τα χρέη της εκδοτικής επιχείρησης στα ασφαλιστικά ταμεία, παρά το ότι η εταιρεία την οποία εκπροσώπησε η “δημοσιογράφος” κόρη του στα δικαστήρια άφησε απλήρωτους τους εργαζόμενους.

Ε, αυτό το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό έκρινε “ένοχη” την Πόπη Χριστοδουλίδου

μετά από έγκληση του Νίκου Καρούτζου ο οποίος θεώρησε πως η φράση “θα πάω στα δικαστήρια” είναι κολάσιμη. Το ίδιο θεώρησαν (;) και τα μέλη του Πειθαρχικού συμβουλίου λές και δεν ξέρουν πως είναι μια φράση-έκφραση του δημοκρατικού δικαιώματος όλων μας, όταν νομίζουμε πως απειλούμαστε. Ο Ν. Καρούτζος θεώρησε πως “απειλήθηκε” και ζήτησε τη συνδρομή των …”φίλων” του. Έτσι τα μέλη του Δευτεροβάθμιου συμβουλίου που είναι σε πλήρη πολιτική αντίθεση με την Πόπη Χριστοδουλίδου, συμφώνησαν πως ο γενικός γραμματέας του ΕΔΟΕΑΠ “απειλήθηκε”, κι ας έβριζε εκείνο το βράδυ χυδαία μπροστά σε ένα μικρό παιδί.

Ζητήσαμε ως site δήλωση από την Πόπη Χριστοδουλίδου και μας είπε: “Θα εξηγήσω αναλυτικά τα πάντα, μόλις μου κοινοποιηθεί επισήμως η απόφαση αλλά, να γνωρίζετε, πως επιμένω να σέβομαι τα Πειθαρχικά Οργανα της Ενωσης. Όμως, δεν έχω βαρίδια και υποστηρίζω το δίκιο και την αλήθεια σθεναρά .. “Ενοχλώ” και στο Πειθαρχικό και στον ΕΔΟΕΑΠ και παντού. Θα συνεχίσω τον αγώνα μου σεβόμενη όσους με εμπιστεύθηκαν ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΕΎΟΝΤΑΙ, ΓΝΩΡΊΖΟΝΤΑΣ τις μάχες, που δίνω … Το δίκιο δεν φοβάται κανέναν και τίποτα “Συνεχίζουμε στο πλευρό όλων των εργαζομένων στα ΜΜΕ- όλου του λαού»!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *