Ένα περιοδικό για tablets

Από τον “δικό” μας συνάδελφο Σπύρο Αλεξίου στο οποίο ευχόμαστε καλές πωλήσεις στα περίπτερα.

Βάλτε το tablet στην καθημερινότητά σας!
«Ο απόλυτος οδηγός για Tablets & smartphones» κυκλοφορεί στα περίπτερα για να κάνουμε πιο εύκολη την ζωή μας
To tablet μας δεν είναι μόνο για να μπαίνουμε στο facebook, να διαβάζουμε τα emails και να σερφάρουμε στο internet. Μπορούν να κάνουν πολύ περισσότερα!
Φωτογραφίστε το πιάτο σας και αμέσως θα μάθετε πόσες θερμίδες κρύβονται σε κάθε μπουκιά και λιχουδιά! Αν αναρωτιέστε ποιό τραγούδι παίζει στο μπαρ, θα σας πει σε δευτερόλεπτα… Αν το μωρό σας αρνείται να κοιμηθεί, έχει εκατοντάδες ήχους για να το ηρεμήσει. 
Μετρείστε τους παλμούς της καρδιάς σας ενώ αθλείστε. Κάντε το μινι οφθαλμολογικό τεστ και δείτε αν πρεπει να τρέξετε στον οφθαλμίατρο.  Παρακολουθείστε τις μέρες ωορρηξίας σας για να εκμεταλλευτείτε τις γόνιμες μέρες…Φτιάξτε ένα ηλεκτρονικό σημειωματάριο με την εξέλιξη του μωρού σας, τα εμβόλια, τις ώρες θηλασμού, τις αλλαγές τις πάνας και τα διαγράμματα ανάπτυξης. 
Παρακολουθείστε αν το παιδί σας πάει σχολείο και ρυθμίστε το smartphone σας να σας ειδοποιεί με μήνυμα κάθε φορά που κάνει κοπάνα…
Μάθετε να ψωνίζετε με ασφάλεια από το εξωτερικό ακόμα και από καταστήματα που δεν στέλνουν στην Ελλάδα. Ρυθμίστε το tablet του παπού και της γιαγιάς για να χαίρονται μαζί σας τις φωτογραφίες των εγγονιών τους αλλά και να επικοινωνείτε μέσω Skype.

Η έκδοση «Ο απόλυτος οδηγός για τα tablets» είναι η πρώτη του είδους, παρουσιάζει – αναλύει πάνω από 250 εφαρμογές. Περιέχει βήμα – βήμα οδηγίες πως να μετατρέψει ο αρχάριος και ο μέσος χρήστης το tablet και το smart phone του σε εργαλεία εργασίας, ψυχαγωγίας και δημιουργίας. Είναι μια πολυτελής έκδοση 116 σελίδων, χρώμα σε ιλουστρασιόν χαρτί με τιμή 3,5 ευρώ.
O οδηγός είναι χωρισμένος σε 8 ενότητες:
  1. Τα πρώτα βήματα στον κόσμο των tablets
  2. Πως μπορώ να κάνω το tablet μου agenda
  3. Kάντε το tablet εργαλείο δουλειάς
  4. Τα tablets στην καθημερινή μας ζωή
  5. Τablets για όλα τα μέλη της οικογένειας
  6. Νέοι τρόποι έκφρασης και δημιουργίας
  7. Ψυχαγωγία, hobbies και ελεύθερος χρόνος
  8. Προστασία από ιούς και αδιάκριτα μάτια
Ξεχωρίζουμε θέματα όπως: «Tablets και παιδιά», «Τι πρέπει να περιέχει το tablet του μαθητή», «Πώς φτιάχνουμε το tabletτπυ παππού», «Πως δικτυωνόμαστε στα social media», «Φτιάξτε την προσωπική σας εφημερίδα», «Πως ψωνίζουμε με ασφάλεια από το internet», «10 απίστευτες εφαρμογές για το σώμα μας», «Οι καλύτερες εφαρμογές για μαγείρεμα», «Εφαρμογές για μητέρες, εγκυμονούσες, μέλλουσες και νυν» και πολλά άλλα.
Το δυνατό του σημείο είναι το κομμάτι για την επαγγελματική χρήση καθώς απλοποιεί και εξηγεί με κάθε λεπτομέρεια πως μπορεί να γίνει το tablet το βασικό καθημερινό εργαλείο δουλειάς: «Πάρτε μαζί σας το γραφείο σας στον δρόμο», «Βάλτε την μέρα σας σε τάξη», «Οργανωθείτε με το Evernote», «Πώς επεξεργαζόματε έγγραφα pdf», «Τα πάντα για τις εφαρμογές Get Things Done». κ.α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *