Ενοχλήθηκαν οι “φιλελέ” για σκίτσα Ε.Ε-φασισμός!

Η εξαιρετική έκθεση SWEET EUROPE στο Μετρό του Συντάγματος πριν καν ανοίξει προκάλεσε αντιδράσεις σε όσους προτάσσουν τα στήθη τους για να περάσει με μανία η μπότα της Ευρωπαϊκής Ένωσης πάνω στις κοινωνίες της Ευρώπης. cartoun-1Αυτό το σκίτσο που δείχνει πως μεταλάσσεται η λατρευτής τους Ευρωπαϊκή Ένωση σε φασισμό, τους ενόχλησε. Ενόχληση που γνωστοποιήθηκε μέσω δυο δημοσιευμάτων, την ίδια ημέρα, σε vima.gr και Καθημερινή.

Και τα δυο δημοσιεύματα τα έβαλαν με τη Βουλή επειδή η Έκθεση της Ένωσης Γελοιογράφων τελεί υπό την αιγίδα της. Το ένα, στο vima.gr ανακάλυψε έως και “ενόχληση¨Ευρωπαίων αξιωματούχων. Την ίδια μέρα που άνοιξε η έκθεση μάλιστα! Τόσο μεγάλη ταχύτητα ρεπορτάζ…Το άλλο, στην Καθημερινή, χαρακτηρίζει “περιθωριακούς” τους γελοιογράφους που συμμετέχουν.

Άσχετα αν σε αυτή μετέχουν ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του σκίτσου στις χώρες της γελοιογράφοιΕυρωπαϊκής Ένωσης. Εννοοείται ότι οι εν λόγω υπογράφοντες μάλλον δεν είδαν την Έκθεση. Γιατί θα διαπίστωναν πως υπάρχουν και σκίτσα υπέρ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αλλά μπροστά στη μανία τους να κάνουν προπαγάνδα, ελάχιστη σημασία έχει η πραγματικότητα. Έμαθαν εξάλλου τόσα χρόνια να κατασκευάζουν την πραγματικότητα κατά πως τους βολεύει.

Πέρα όμως από την πλάκα, υπάρχει ένα σοβαρό ζήτημα. Γιατί ζητάνε άμεση παρέμβαση-επέμβαση, παροτρύνοντας (άραγε ποιούς;) να επέμβουν. Πλάκα έχει να δούμε καμιά ερώτηση της Ν.Δ στη Βουλή για την Έκθεση!…

 

 

1 comment for “Ενοχλήθηκαν οι “φιλελέ” για σκίτσα Ε.Ε-φασισμός!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *