Κόπηκε το ρεπορτάζ για τη Μόρια, από τη δημόσια ιταλική τηλεόραση

moriaΑναδημοσίευση από spasmenoparathyro

Δε μεταδόθηκε τελικά από τη δημόσια ιταλική τηλεόραση, το ρεπορτάζ για τη Μόρια, στο τρέιλερ του οποίου είδαμε χτες έναν αστυνομικό να πετάει το μπαστούνι μιας ηλικιωμένης και να τη βρίζει. Το ρεπορτάζ που ήταν να μεταδοθεί χτες το βράδυ, τελικά δε μεταδόθηκε, ενώ ο ανταποκριτής Βαλέριο Κατάλντι, ανέφερε με ανάρτησή του στο facebook:

Το ρεπορτάζ “Παγιδευμένοι στο νησί» δεν θα μεταδοθεί απόψε, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί. Δεν είναι δική μου απόφαση. Πιθανώς να μεταδοθεί κάποια στιγμή τις επόμενες εβδομάδες αλλά δεν ξέρω πότε ακριβώς. Για την ώρα είμαι χαρούμενος που έχω επιτύχει ένα απόλυτο ρεκόρ.

Για πρώτη φορά, μια δημοσιογραφική έρευνα που δεν έχει μεταδοθεί, έχει αποφέρει ένα σημαντικό αποτέλεσμα: Την απομάκρυνση τεσσάρων βίαιων αστυνομικών από το καμπ της Μόριας. Και άρχισαν έρευνες για να διαπιστωθεί αν πίσω από τις κινήσεις τους υπήρχε ρατσιστικό κίνητρο. Πραγματικά, ένα απίστευτο αποτέλεσμα Ευχαριστώ την Τζένη* για την αποφασιστικότητα της

Υπενθυμίζεται πως έχει διαταχθεί ΕΔΕ για τους αστυνομικούς που εμφανίζονται στο βίντεο, ενώ ο αστυνομικός που πετάει το μπαστούνι της ηλικιωμένης και τη βρίζει, τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *