Μένει εκτός αδειών  Φ. Βρυώνης, 5 τελικά οι άδειες πανελλαδικής εμβέλειας

kamera-elliniki-tileoptiki-708Κόπηκε τελευταία στιγμή από τις τηλεοπτικές άδειες η Ελληνική Τηλεοπτική συμφερόντων του Φ. Βρυώνη. Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης δεν αποδέχθηκε τις προφορικές διαβεβαιώσεις της εταιρείας πως θα καλύψει μελλοντικά με δάνειο μέρος του μετοχικού κεφαλαίου και απέρριψε το κανάλι. Έτσι οι τηλεοπτικοί σταθμοί που παίρνουν την επίσημη 10ετή άδεια πανελλαδικής εμβέλειας παραμένουν 5, οι Alpha, ANT1, E TV, Star και ΣΚΑΙ ενώ μένουν αδιάθετες για το Φθινόπωρο δυο άδειες.

Στην απόφαση του ΕΣΡ αιτιολογείται η απόρριψη της ένστασης της «Ελληνικής Τηλεοπτικής» καθώς δεν έγινε δεκτό το επιχείρημα της πως ήταν «πρακτικώς και νομικώς αδύνατον να ανταποκριθεί στον 
συγκεκριμένο όρο εντός της ταχθείσης προθεσμίες, ιδίως λόγω του γεγονότος ότι κατά τις οδηγίες του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και τις αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων των τραπεζικών ιδρυμάτων οι εγχώριες τράπεζες αρνούνται τη δανειοδότηση φυσικών προσώπων που έχουν την οποιαδήποτε σχέση με μέσα μαζικής ενημέρωσης»!

ολόκληρη η απόφαση του ΕΣΡ εδώ: esr_apofasi

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *