Απειλούν οι φασίστες όσους τους πάνε κόντρα στα ΜΜΕ

fake newsΜια δημοσιογράφος “τόλμησε” να σχολιάσει σε σελίδα του face book. Και οι φασίστες, πατριδοκάπηλοι την έκαναν στόχο. Η Ενωση Συντακτών με ανακοίνωση της βγάζει το γεγονός στη δημοσιότητα, ενώ καταγγελία έκανε και η ΠΟΕΣΥ. Το ενδιαφέρον που μαθαίνουμε και εδώ είναι πως από ιστοσελίδα Τρικάλων μεταδόθηκε “ψεύτικη” είδηση, με διαστρέβλωση γεγονότος. Η κατάσταση με τις ιστοσελίδες που ελέγχονται από φασιστοειδή έχει παραγίνει. Οι Ενώσεις συντακτών οφείλουν να κάνουν κάτι πριν να είναι πολύ αργά…

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, εκφράζει το αποτροπιασμό του για την αήθη επίθεση και τις απειλές ακόμη και κατά της ζωής της, που δέχθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το μέλος μας Ελπίδα Κουτσογιάννη, από ακροδεξιό άτομο, επειδή απευθύνθηκε στην  κόρη του Γιάννη Ρίτσου, με αφορμή αναρτήσεις του συγκεκριμένου υβριστή για τους Παλαιστίνιους.

Ο γνωστός ακροδεξιός με οικογενειακό ιστορικό, επιτέθηκε με βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά της συναδέλφου (…θρασύτατη ναζίστρια του κερατά, ……… βάρα προσοχή καργι….. του Στάλιν, αριστεροσλαβικά καθίκια της Ελλάδος και άλλες χυδαιότητες που δε δύναται να αναφερθούν)  σε ένα παραλήρημα μισαλλοδοξίας, φασισμού και αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε στέκεται στο πλευρό της συναδέλφου Ελπίδας Κουτσογιάννη και δηλώνει αρωγός σε οποιαδήποτε προσφυγή της στα αρμόδια όργανα και την Ελληνική Δικαιοσύνη, αλλά και σε οποιαδήποτε συνέχεια της πρωτοφανούς υπόθεσης, την οποία και καταδικάζει.

Επίσης,κρούει τον κώδωνα του κινδύνου γιακατασκευασμένα και ψεύτικα ρεπορτάζ, όπως αυτό αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα των Τρικάλων την περασμένη εβδομάδα, στην οποία και δεν απασχολούνται επαγγελματίες δημοσιογράφοι, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιηθούν από ακροδεξιά στοιχεία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μιααπόπειρα αυτοκτονίας μετανάστη, μετατράπηκε σε κρίση σοκ και απόπειρα δολοφονίας των ομοεθνών του, που διέμεναν μαζί!

Καλούμε τους δημοκρατικούς πολίτες να ενημερώνονται από επαγγελματίες δημοσιογράφους οι οποίοι και τηρούν τους κανόνες δεοντολογίας και όχι από αλεξιπτωτιστές που δηλώνουν δημοσιογράφοι και κανείς δεν γνωρίζει ποιους και τι σκοπούς υπηρετούν.

 

Το Δ.Σ.

ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *