Και ενώ ο Β. Δημάκης βρίσκεται νοσοκομείο, το υπ.Δικαιοσύνης…

δημάκης-4Ο Βασίλης Δημάκης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από τιος διαβεβαιώσεις ότι θα του δοθούν οι εκπαιδευτικές άδειες που δικαιούται. Στα social media η είδηση μεταφέρθηκε αμέσως και η χαρά για έναν αγώνα που δόθηκε ήταν έκδηλη. Όμως…έχουμε να κάνουμε με ΣΥΡΙΖΑ. Το νέο μήνυμα της δικηγόρου του Βασίλη Δημάκη πριν λίγο στο face book μοιάζει με εφιαλτική προειδοποίηση. Είναι κόλπο οι διαβεβαιώσεις;

Παιδιά σιγά με τα συγχαρητήρια, προσέχετε που τα δίνετε, το Υπουργείο Δικαιοσύνης δίνει οδηγία σε νέο δελτίο τύπου του τα συγχαρητήρια ν’ απεθυνθούν και στο “προσωπικό του Υπουργείου Δικαιοσύνης” και στον Εισαγγελέα που “εξετάζει ήδη το αίτημα” του Βασίλη #Dimakis για έκτακτες άδειες. 


Το ότι δεν αναφέρεται το Δ/Τ στο περιεχόμενο των διαβεβαιώσεων που δόθηκαν στο Βασίλη από τον εκπρόσωπό του Υπουργείου, είναι ένα σημαντικό ζήτημα, που οφείλουν να διευκρινίσουν οσονούπω. Διότι ο Βασίλης Δημάκης, όπως ο ίδιος μ’ ενημέρωσε, δεν σταμάτησε την απεργία επειδή “εξετάζεται” κάποιο αίτημά του, αλλά επειδή διαβεβαιώθηκε ότι έγινε δεκτό. Αν υφίσταται κάποια κοροϊδία περί αποδοχής του αιτήματος του Βασίλη ή παραπλάνησή του, θα πρόκειται περί αποκορυφώματος αυθαιρεσίας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *