Με ειδήσεις και αφιερώματα το νέο τεύχος της Ψηφιακής Τηλεόρασης

ψηφιακήτηλεόραση-1Η Ψηφιακή Τηλεόραση Απριλίου στα περίπτερα

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας.
Στο νέο τεύχος θα βρείτε πλούσια ύλη, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις από την επικαιρότητα και φυσικά τεστ με τα καλύτερα προϊόντα του μήνα.

Ταυτόχρονα στο υποδεχόμαστε στο Sat team, τον γνωστό αθλητικογράφο Νίκο Μποζιονέλο, ο οποίος θα αναλάβει την ενημέρωση του αθλητικού τομέα του unnamed-1περιοδικού.
Όπως κάθε μηνά, η Ματίνα Παπαχριστούδη σας μεταφέρει τις καλύτερες ειδήσεις από το χώρο των Media, με κυρίαρχες ειδήσεις τον νέο χάρτη συχνοτήτων, αλλά και το roadmap του ΥΨΠ για το Ψηφιακό Μέρισμα ΙΙ.
Όσο αφορά τη θεματογραφία του περιοδικού αυτό το μήνα ξεχωρίζει το αφιέρωμα στο συνέδριο – έκθεση Athens Electronix 2018, και ειδικότερα στις ομιλίες που αναπτύχθηκαν σε αυτό, οι περισσότερες εκ των οποίων ήταν άκρως ενδιαφέρουσες. Άλλες αποκαλυπτικές, όσο αφορά τα επίσημα πάνελς και άλλες με πολλές πληροφορίες και εκπαιδευτικές, όσο αφορά τα κλαδικά πάνελς, οι ομιλίες του συνεδρίου Athens Electronix 2018, έδωσαν απάντηση σε όλα τα ζητήματα που αφορούν την κλαδική αγορά των συστημάτων τηλεόρασης.
Όσο αφορά τα τεστ, αυτό το μην ξεχωρίζει ο νέος οικονομικός δέκτης Amiko mini HD265. Πρόκειται για έναν δορυφορικό δέκτη FullHD, που συνδυάζει περιεχόμενο OTT με υποστήριξη Wi-Fi και Η.265.
Στο χώρο των δορυφορικών πακέτων, αυτό το μήνα παρουσιάζουμε το ιταλικό πακέτο tivusat, που αγοράζεται με εφάπαξ συνδρομή και πλέον έρχεται με νέους δέκτες Telesystem και κάρτα παντρεμένη με CI+ CAM, του συστήματος Nagra3.
Τέλος, όσο αφορά τα επαγγελματικά συστήματα τηλεόρασης αυτό τον μήνα σας παρουσιάζουμε το νέο πολυκάναλο transmodulator DVB-S/S2 σε DVB-T, Terra TDX-480. Μετατρέπει 8 DVB-S2 δορυφορικούς transponders σε 8 DVB-T multiplex, δέχεται χειροκίνητη εισαγωγή κλειδιών BISS, για DIGEA και ΕΡΤ και αποτελεί με διαφορά την οικονομικότερη πρόταση της αγοράς στο χώρο του.
Και αυτό το μήνα το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση έρχεται ζωντανό, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις και με όλα τα νέα προϊόντα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον της αγοράς.
Ελπίζουμε το νέο τεύχος της Ψηφιακής Τηλεόρασης να γεμίσει ευχάριστα και επιμορφωτικά τον ελεύθερο χρόνο σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *