Το νέο τεύχος της Ψηφιακής Τηλεόρασης στο περίπτερο

unnamedΚυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας.

Όπως θα δείτε και μόνοι σας, ούτε το νέο τεύχος είναι ένα τεύχος «ψυγείο» με συναρμολόγηση θεμάτων σε περιοδικό, αλλά ένα τεύχος που ακολουθεί την αγορά, την επικαιρότητα και καταστρώνει την ύλη του, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του ρεπορτάζ, όπως αυτό διαμορφώνεται κάθε μήνα.

Μετά από τους UHD δέκτες και τα UHD images, που παρουσιάσαμε στα προηγούμενα τεύχη, ήρθε η σειρά των UHD καναλιών. Όλα τα δορυφορικά UHD κανάλια, περνούν από τις σελίδες του περιοδικού, μαζί με κριτική για το περιεχόμενο τους και πλήρη στοιχεία λήψης τους.

Η διεθνής έκθεση Cabsat 2018, που απευθύνεται στην τηλεοπτική αγορά της Ασίας και της Άπω Ανατολής είχε φέτος δύο ελληνικές εταιρίες. ΒΙΟΚΑΛ και Lemco έδωσαν ελληνικό χρώμα στην διεθνή αραβική έκθεση.

Όσο αφορά τα τεστ, αυτό το μην ξεχωρίζει ο νέος οικονομικός 4Κ δέκτης της VU+. O Zero 4K είναι ο οικονομικότερος 4K δέκτης της VU+ και ταυτόχρονα είναι ο πρώτος δέκτης της VU+ που υποστηρίζει DVB-S2X και multistream και φυσικά θα τον βρείτε αποκλειστικά στις σελίδες του περιοδικού μας.

Το Konig DVB-TS2 4KASB είναι μια συσκευή 3 σε 1, αφού συνδυάζει λειτουργίες android box, επίγειου δέκτη και δορυφορικού δέκτη. Υποστηρίζει αποκωδικοποίηση 4Κ, τρέχει με android 5.1.1, διαθέτει ενσωματωμένο Wi-Fi και έχει προ-εγκατεστημένες τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές.

Τα πάντα – όλα σε μια συσκευή. Το KWS VAROS 106, υποστηρίζει κάθε μορφή σήματος και κάθε είδος μέτρησης. Δέχεται σήματα DVB-S/S2, DVB-T/TS, DVB-C, FM, DAB/DAB+, Wi-Fi και οπτική ίνα, έχει ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή ΗΕVC/UHD και μετράει τα πάντα, ακόμη και DOCSIS.

Πλήρως ανανεωμένο και με νέες λειτουργικές μονάδες έρχεται το διάσημο headend της Fracarro, 3DGFLEX. Το modular headend παρέχει 4 DVB-T multiplex (SD ή HD) στην έξοδό του, παρέχοντας ταυτόχρονα και έξοδο IPTV, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει λογισμικό για λήψη των ΕΡΤ και Digea από τις 3Ε.

Και αυτό το μήνα το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση έρχεται ζωντανό, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις και με όλα τα νέα προϊόντα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον της αγοράς.

Ελπίζουμε το νέο τεύχος της Ψηφιακής Τηλεόρασης να γεμίσει ευχάριστα και επιμορφωτικά τον ελεύθερο χρόνο σας.

 

Καλές λήψεις!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *