Κάνουν στάση εργασίας ζητούν διάλογο οι εργαζόμενοι “Στο Κόκκινο”

αναστασιου-ΣτοΚοκκινοΗ Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στον Ρ/Σ «105,5 στο Κόκκινο», στις 22/1/2018, αποφάσισε τα εξής:

1.       Επιμένουμε στην πρόταση – έκκληση προς το Δ.Σ. της Left media A.E. για εφ’ όλης της ύλης διαπραγμάτευση σχετικά με τη βιωσιμότητα του σταθμού, με μοναδικό προαπαιτούμενο την ανάκληση των  απολύσεων  3 συναδέλφων μας, προκειμένου να διεξαχθεί διάλογος χωρίς «ομήρους».

2.       Σε ένδειξη καλής θέλησης, προκειμένου να δώσουμε χρόνο στο Δ.Σ. να συζητήσει χωρίς την –απαράδεκτη- δικαιολογία «δεν μιλάμε με απεργούς», ζητάμε από το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ να αρκεστεί στην κήρυξη στάσεων εργασίας την Τρίτη 23/1/από τις 16:00 έως τις 20:00 και την Τετάρτη 24/1 από 12:00 έως 16:00. Σε αυτό το διάστημα καλούμε το Δ.Σ. να αναδιπλωθεί από την αδιάλλακτη θέση  της επιμονής στις εκδικητικές απολύσεις.

3.       Ζητάμε από τα σωματεία μας να προσφύγουν στο υπουργείο Εργασίας  προκειμένου να υπάρξει Τριμερής Συνάντηση μεταξύ υπουργείου, εργαζομένων και εργοδοσίας.

4. Nα προχωρήσουμε σε    συνέντευξη Τύπου, σε συνεννόηση με τους συναδέλφους μας της εφημερίδας «Αυγή», προκειμένου να δημοσιοποιηθούν οι θέσεις μας. 

Οι εργαζόμενοι του Ρ/Σ «105, στο Κόκκινο» επαναλαμβάνουμε ότι δεν έχει υπάρξει ακόμα η παραμικρή διαβούλευση με εμάς ή με τα σωματεία, ότι η κατάθεση τελεσιγράφων που μας ανακοινώνει ότι θα πληρώσουμε εμείς τα «εγκλήματα της διοίκησης»  δεν συνιστά διαβούλευση και πως η πλευρά μας είναι ως τώρα η μόνη που  επιμένει στον διάλογο και τη διαπραγμάτευση, όχι όμως πάνω στο «πτώμα» τριών συναδέλφων μας. 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *