Ο αόρατος λογοκριτής του Alpha έβαλε μαχαίρι στην Ελληνοφρένεια

ελληνοφρένειαΊσως ποτέ δεν μάθουμε την αλήθεια, το γιατί ακριβώς κόπηκε η Ελληνοφρένεια. Το ποιος έκοψε την εκπομπή το γνωρίζουμε. Η ιδιοκτησία του Alpha και η διοίκηση του. Αυτοί είναι που γνωρίζουν ποιους και γιατί ενόχλησε η σάτιρα της Ελληνοφρένειας. Το γεγονός πάντως ότι δέχονται να αυτοεξεφτελιστούν δημόσια με τον ισχυρισμό ότι δεν είχε νούμερα τηλεθέασης(!) δείχνει πως όποιος το απαίτησε είναι αρκετά ισχυρός.

Είναι δε τόσος ο εξεφτελισμός τους που επιμένουν στα νούμερα τηλεθέασης, τα …νούμερα! Γιατί αν κάποιος τους βγάλει τις μετρήσεις ανά 15λεπτο της Nielsen θα διαπιστωθεί πως με αυτό το γελοίο επιχείρημα θα έπρεπε να κόψουν τις μισές και βάλε εκπομπές τους..(δέστε παρακάτω τα νούμερα της Nielsen)

Η εκπομπή της “Ελληνοφρένειας” ξεφεύγει από τα πρότυπα του nielsenανεκτού τηλεοπτικού θεάματος για το ισχύον ελληνικό σύστημα, πολιτικό, ιδεολογικό και οικονομικό και τα όποια φανερά και παρασκηνιακά παρακλάδια του. Βουλευτές όλων των κομμάτων, παράγοντες κάθε είδους, κυβερνητικοί και αντιπολιτευόμενοι, τροϊκανοί και ευρωπαίοι, δανειστές και τραπεζίτες βρίσκονταν στο στόχαστρο της σκληρής κριτικής των ανθρώπων της εκπομπής. Και αυτό δεν της το συγχώρεσαν, όπως αποδείχθηκε.

Μιλώντας στο “Έθνος” ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης δήλωσε ευθέως πως η εκπομπή “ενοχλούσε” και για αυτό κόπηκε. Ραντεβού λοιπόν στα γουναράδικα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *