Μήνυμα ΕΤΕΡ προς ΕΣΗΕΑ για Βήμα FM

vimafmΠολύ περίεργα πράγματα και πολλά-πολλά ερωτηματικά…

Περίεργες απεργίες…

Να ενημερώσουμε τους συναδέλφους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ πως στις εγκαταστάσεις του ραδιοσταθμού Βήμα fm εδώ και ένα δεκαπενθήμερο περίπου δεν υπάρχει παροχή ρεύματος εξαιτίας της διακοπής του από την ΔΕΗ. Κατόπιν τούτου δεν καταλαβαίνουμε σε τι ακριβώς αποσκοπούν οι επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις. Ας κρατήσει τις δυνάμεις της η ένωση συντακτών για εκεί που χρειάζονται πραγματικά κινητοποιήσεις.

Επίσης καλό είναι να ειδοποιήσει τους συναδέλφους δημοσιογράφους πώς στις 14:00 τελειώνουν οι στάσεις εργασίας. Οι τεχνικοί και διοικητικοί υπάλληλοι, και μόνο αυτοί, συνεχίζουν να εργάζονται στο απόλυτο σκοτάδι. Παρεμπιπτόντως ακόμα να βγάλει η διασωματειακή ανακοίνωση για όλα τα φρικαλέα που συμβαίνουν στον Βήμα fm της εποχής Μαρινάκη, μόλις δεκαπέντε – είκοσι ημέρες άλλωστε το ζητάμε, αλλά σιγά μην θίξουμε το αφεντικό.

Αυτά για την ώρα, θα επανέλθουμε με περισσότερα για το ξεπούλημα του Βήμα fm από συγκεκριμένους, ο Θεός να τους κάνει, συνδικαλιστές. Καληνύχτα σε όλους και όλες σας, άλλωστε στον Βήμα fm όπου μόνο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΕΡ παρευρίσκεται καθημερινώς, είναι νύχτα όλο το εικοσιτετράωρο με τις ευλογίες σας…

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *