Να ανατρέψουμε το αίτημα της απεργίας για τον ΕΔΟΕΑΠ

εδοεα-1Από την Πόπη Χριστοδουλίδου

Η κ. Αντωνιάδου και οι άλλοι τρεις που ψήφισαν αυτό το πλαίσιο απεργίας, ( Καπάκος, Διόγος,Αγάτσα), μας ζητούν ΞΕΚΑΘΑΡΑ να απεργήσουμε για τις προτάσεις- Καπάκου-Κυριακόπουλου( μοιάζουν τόσο πολύ όμως)…
Απεργοσπάστες δεν γινόμαστε ποτέ, ποτέ, ποτέεεεεεεε!!!
Διαφωνούμε με μία ή δύο 24ωρες- μας εμπαίζετε- αλλά, θα ανατρέψουμε το πλαίσιο της απεργίας. Θα το δείτε.
Δεν θα σας την δώσουμε αυτή την απεργία να μας ξεφτιλίσετε όλους…Ποτέ!
Για τα αφεντικά και την κυβέρνηση, εμείς δεν απεργούμε–η Γ.Σ ζήτησε και ψήφισε απεργία διαρκείας και αποκλειστικά μόνο για τον ΕΔΟΕΑΠ και την θεσμοθέτηση πόρου- Όχι για τους Καπακοκυριακόπουλοπετρόπουλους, Παππάδες και λοιπούς
Πόπη Χριστοδουλίδου
—————————————————————————–
Ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ
Τέλος στον εμπαιγμό – έφθασε η ώρα των μαζικών κινητοποιήσεων

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ διαπιστώνει ότι έχει εξαντληθεί κάθε όριο στην διαπραγμάτευση με την κυβέρνηση και τους εργοδότες για την σωτηρία του ΕΔΟΕΑΠ. Η κωλυσιεργία και η άκαμπτη στάση των εργοδοτών σε συνδυασμό με την αναποφασιστικότητα της Κυβέρνησης, η οποία δεν αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να νομοθετήσει βιώσιμη λύση για τη σωτηρία και τη στήριξη του ΕΔΟΕΑΠ, δεν μας αφήνουν άλλη επιλογή από τον συντονισμό και την οργάνωση απεργιακών κινητοποιήσεων.
Για το λόγο αυτό, το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ κηρύσσει 24ωρη απεργία σε όλα τα Μέσα από τις 06.00 της Τρίτης, 26 Σεπτεμβρίου 2017 έως τις 06.00 της Τετάρτης, 27 Σεπτεμβρίου 2017.
Καλούμε τους συναδέλφους να συμμετάσχουν μαζικά και ενωτικά στην απεργιακές κινητοποιήσεις που εξαγγέλθηκαν και θα εξαγγελθούν, με πίστη για το δίκαιο του αγώνα μας και αποφασιστικότητα έως την τελική δικαίωση. Καλούμε την Κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες που της αναλογούν δίνοντας αμέσως λύση στο αδιέξοδο, εντός του πλαισίου των ρεαλιστικών προτάσεων που έχουν κατατεθεί από την ΕΣΗΕΑ στις επαφές της με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας και τις εργοδοτικές Ενώσεις.
Οι χιλιάδες συνάδελφοι μας δικαιούνται φάρμακο, περίθαλψη, επικούρηση και εφάπαξ. Δεν τα παραχωρούμε, δεν υποχωρούμε. Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του. Το «τζάμπα» τέλειωσε.
Βιώσιμη λύση για τον ΕΔΟΕΑΠ τώρα.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *