Υβριδική ΤV και ANGA στο νέο τεύχος της Ψηφιακής Τηλεόρασης

περιοδικο-νεο-1Η Ψηφιακή Τηλεόραση Ιουλίου στα περίπτερα

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας.

Στο νέο τεύχος θα βρείτε πλούσια ύλη, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις από την επικαιρότητα και φυσικά τεστ με τα καλύτερα προϊόντα του μήνα. Αυτό το μήνα στην ύλη του περιοδικού, δεσπόζει το φωτορεπορτάζ της διεθνής έκθεσης ANGA COM. Πρόκειται για την μεγαλύτερη έκθεση της Ευρώπης στο χώρο της δορυφορικής και ψηφιακής τηλεόρασης και το περιοδικό μας όπως κάθε χρόνο, ήταν εκεί.

Συνολικά στο φωτορεπορτάζ του περιοδικού θα βρείτε 110 φωτογραφίες, από 29 εταιρίες του χώρου, οι περισσότερες με ολοκαίνουργια προϊόντα. Και να γνωρίζεται ότι υπήρχαν και άλλα νέα προϊόντα που δεν χώρεσαν στις 17 σελίδες του περιοδικού που κρατήσαμε για την έκθεση. Αυτά για όσους πιστεύουν ότι η αγορά της δορυφορικής και ψηφιακής TV δεν πάει καλά και δεν υπάρχει ανάγκη ενημέρωσης για νέα προϊόντα.
Σε επίπεδο ειδησεογραφίας, κάθε μήνα η Ματίνα Παπαχριστούδη, σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις από την ειδησεογραφία της επίγειας ψηφιακής TV στη χώρα μας. Στο νέο τεύχος μπορείτε να διαβάσετε για την νέα υβριδική τηλεόραση της ΕΡΤ (HbbTV), ενώ υπάρχει και πλήρης κάλυψη για όλες τις εξελίξεις των τηλεοπτικών αδειών.

Όπως πάντα, τα καλύτερα νέα προϊόντα της αγοράς περνούν πρώτα από την πόρτα του εργαστηρίου της Ψηφιακής Τηλεόρασης και αυτό το μήνα ήταν πολλά και ιδιαίτερα ενδιαφέροντα.

Πρώτα από όλα έχουμε το νέο media player QU+ One 4k, που έρχεται με υποστήριξη Stalker και δυνατότητα αναπαραγωγής 4Κ.

Επόμενη δοκιμή είναι ο νέος επίγειος ψηφιακός δέκτης, Golden Media Mania 810 HD, γερμανικής προέλευσης σε ιδιαίτερα ποιοτική κατασκευή, με λειτουργία Multiview.

Επίγειος είναι και ο DIGITALBOX HDT-550 T2, που έρχεται με νέας γενιάς DVB-T2 tuner και τηλεχειριστήριο εκμάθησης.

Το ALHENA BISS είναι ένα Professional CAM για ταυτόχρονη αποκρυπτογράφηση 4, 12, 18 ή καναλιών BISS ανάλογα με την έκδοση.

Η πολωνική Opticum με την σειρά της, παρουσιάζει το Opticum RED AX20, ένα φορητό, Bluetooth ηχείο, με ισχυρό μπάσο.

Τα τεστ του μήνα ολοκληρώνονται με τους εξαιρετικούς Ethernet over coax adapters της Triax. Οι TEOC211 & TECW211 παρέχουν απροβλημάτιστο internet μέσω ομοαξονικού καλωδίου, σε απομακρυσμένο χώρο, είτε σε μορφή LAN, είτε σε μορφή Wi-Fi. Υποστηρίζουν την νέα έκδοση 2.0, του πρωτόκολλο CA, κάτι που εγγυάται την επαγγελματική απόδοσή τους.

Και αυτό το μήνα το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση έρχεται ζωντανό, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις και με όλα τα νέα προϊόντα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον της αγοράς.

Ελπίζουμε το νέο τεύχος της Ψηφιακής Τηλεόρασης να γεμίσει ευχάριστα και επιμορφωτικά τον ελεύθερο χρόνο σας.

 

Καλές λήψεις!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *