Καταρρίφθηκε η ποινή Β’βάθμιου Πειθαρχικού στην Π. Χριστοδουλίδου

popi-2Με κύρια αιτία την μη ύπαρξη αποδεικτικών στοιχείων, κατέρριψε το Πρωτοδικείο Αθήνας την απόφαση του Δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ με την οποία είχε επιβληθεί η ποινή της επίπληξης στην Πόπη Χριστοδουλίδου, μέλος του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού μετά από προσφυγή του τότε γ.γρ. του ΕΔΟΕΑΠ Ν. Καρούτζου στη διάρκεια καταμέτρησης αποτελεσμάτων εκλογών.

Ο Ν. Καρούτζος είχε προσφύγει υποστηρίζοντας πως η Π. Χριστοδουλίδου τον “απείλησε” όταν στη διάρκεια των εκλογών για το νέο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ ο ίδιος είχε έντονη φραστική διαμάχη με συναδέλφους του στο κτίριο της ΕΣΗΕΑ. Η Π. Χριστοδουλίδου προσέφυγε στη δικαιοσύνη, προσβάλλοντας την απόφαση του Δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού και το δικαστήριο αποδέχθηκε πως η απόφαση του δεν στηρίχθηκε σε αρκετά αποδεικτικά στοιχεία, ενώ τα όσα καταμαρυρούνται ενάντια στην Π. χριστοδουλίδου δεν συνιστούν πειθαρχικό παράπτωμα!

Η απόφαση του Πρωτοδικείου βγαίνει σε μια κρίσιμη στιγμή, πάλι κατά τη διάρκεια εκλογών για την ανάδειξη αυτή τη φορά νέου ΔΣ στην ΕΣΗΕΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *