Προεκλογική μάχη 4 ημερών για τον ΕΔΟΕΑΠ

εδοεαπ-3Από σήμερα το πρωί τα in box μας, τα mail μας και το fb γέμισε από προεκλογικές προσωπικές παρουσιάσεις υποψηφιών για το νέο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ. Οι δημοσιογράφοι κατέρχονται σε εκλογές αύριο, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη για να διεκδικήσουν ψήφο για τα 5 νέα μέλη του ΔΣ που προέρχονται από την ΕΣΗΕΑ. Συνολικά έχουν υποβάλλει  υποψηφιότητα 23 υποψήφιοι, η πλειονότητα των οποίων στηρίζεται από τις 5 παρατάξεις στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ. Πέρα από τις προσωπικές απευθύνσεις για τη σωτηρία του ΕΔΟΕΑΠ που βρίσκεται σε ένα ιστορικό μεταίχμιο, που σίγουρα έχουν καλή πρόθεση, αυτό που έχει σημασία για τον καθένα δεν είναι μόνο τα πρόσωπα. Κυρίως είναι η πολιτική που φέρουν πίσω τους, είτε το παραδέχονται δημόσια, είτε όχι.

Τους 23 υποψήφιους πάντως στηρίζουν έμμεσα ή άμεσα 5 συνδικαλιστικές παρατάξεις στην ΕΣΗΕΑ. Οι υποψήφιοιγια το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ είναι οι:

Γιάννης Αγγέλης, Χρήστος Αξελός, Μαρίκα Αρβανιτόπουλου, Θόδωρος Βαρικός, Μάκης Γιομπαζολιάς, Μαρία Γκίκα, Κώστας Δαυλός, Μαρία Ζαρκάδα, Γιάννης Ζαχαρόπουλος, Κυριάκος Θεοδωρακάκος, Νίκος Καρούτζος, Γιώργος Μέρμηγκας, Γιώργος Μουσγάς, Θεοχάρης Μπόλκας, Κώστας Ντελέζος, Άντζυ Σταθάτου, Γιώργος Στεφάνης, Μιμή Τουφεξή, Δέσποινα Τσαντέ, Κώστας Τσουπαρόπουλος, Νίκος Τσώνης, Δημήτρης Χρήστου και Πόπη Χριστοδουλίδου.

Υποψήφιοι για την Εξελεγκτική Επιτροπή είναι οι: Τάσος Αναστασιάδης, Γιώργος Αξελός, Δημήρης Καλαντζής, Δέσποινα Μακρινού, Νίκος Μερτζάνης, Κώστας Πάντζιος, Ελένη Σανοπούλου και Γιάννης Χαλαβάζης.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *