Άδεισαν τον “ανοιχτό” λογαριασμό μισθοδοσίας στον ΔΟΛ!

δολΔιαβάζουμε και δεν πιστεύουμε στα μάτια μας. Την ώρα που από τη Μιχαλακοπούλου προβάλλεται η εικόνα πως δίνεται ο νυν υπέρ πάντων αγών για να κρατηθούν τα έντυπα του Στ. Ψυχάρη ανοιχτά, την ώρα που χαιρετίστηκε από όλους η δικαστική απόφαση απόρριψης των ασφαλιστικών μέτρων των τραπεζών, “κάποιοι”, όπως καταγγέλεται φρόντισαν να “αδειάσουν” τον λογαριασμό που άνοιξε με δικαστική απόφαση, πληρώνοντας διάφορους και διάφορα λειτουργικά έξοδα.

Όπως καταγγέλλεται στην έκτακτη έκδοση (εδω μπορείτε να τη διαβάσετε ολόκληρη –ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ Ν.42) , σε αντιδιαστολή της πρόσφατης δικαστικής απόφασης του Πρωτοδικείου Αθηνών που αφορούσε σε αποδέσμευση τραπεζικού λογαριασμού (ALPHA BANK) της εταιρείας, έγιναν εργοδοτικές μεθοδεύσεις. Και τίθεται το ερώτημα: 
<<Ποιοι άδειασαν το λογαριασμό του ΔΟΛ που αποδέσμευσε η Δικαιοσύνη και προορίζονταν για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών και μισθοδοσίας;>>

Όπως γράφει ο “Σχολιαστής”, και γράφτηκε στο blog της Ανασυγκρότησης  ακούγεται έντονα, ότι ο λογαριασμός είναι άδειος! Και μάλιστα σκοπίμως, με την έννοια ότι κάποιοι πρόλαβαν να καλύψουν «τρύπες», που όμως δεν ήταν για το σκοπό για τον οποίο ο συγκεκριμένος λογαριασμός προορίζεται.
Οι περιπτώσεις – από στοιχεία της ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ του ΔΟΛ- κατά το χρονικό διάστημα της δέσμευσης των τραπεζικών λογαριασμών του Ομίλου: οι καταβολές δόσεων αποζημίωσης (27/01/2016) στην υπεύθυνη Μισθοδοσίας & στην γραμματέα του Στ. Ψυχάρη από τραπεζικό λογαριασμό θυγατρικής εταιρείας του Ομίλου (HEARST ΔΟΛ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΠΕ), με επιλεκτική εξαίρεση συναδέλφων.
Καταβολές διαφόρων ποσών σε “συνεργάτες” παρεχόντων ποικίλων υπηρεσιών προς εξυπηρέτηση συμφερόντων του αφεντικού κ.λ.π.
Η συνέχιση αφαίμαξης από το κουφάρι της ΑΕ ΔΟΛ από μέλη της “αγίας οικογένειας” που αφορούν: Εκταμιεύσεις- πληρωμές μέσω πιστωτικών καρτών, για αγορές καταναλωτικών ειδών διατροφής (super market, κρεοπωλείο κ.λ.π.) μέχρι δαπανών κομμωτηρίου οικόσιτων ζώων, ζωοτροφών κ.λ.π.

Η έκτακτη έκδοση του “Σχολιαστή” πάντως έχει γενικά μεγάλο ενδιαφέρον για να κατανοήσουμε τι ακριβώς συμβαίνει αυτή τη στιγμή στον ΔΟΛ.

 

1 comment for “Άδεισαν τον “ανοιχτό” λογαριασμό μισθοδοσίας στον ΔΟΛ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *