Τέλος ο Χρήστος Μουλίνος από τη “Δημοκρατία”

Χρίστος ΜουλίνοςΟ ίδιος ο εκδότης Γιάννης Φιλιππάκης ανακοίνωσε σήμερα σε συγκέντρωση των εργαζομένων στις εφημερίδες “Δημοκρατία” και “Espresso”, την αποχώρηση του Χρήστου Μουλίνου γενικού διευθυντή του συγκροτήματος! Του δημοσιογράφου που έστησε την εφημερίδα του Γ. Φιλιππάκη και αποχωρεί σε μια κρίσιμη στιγμή. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Χρ. Μουλίνος δεν θα κάτσει σπίτι του και ήδη έχει αποδεχθεί πρόταση να αναλάβει τη διεύθυνση μιας νέας εφημερίδας που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Ο Γ. Φιλιππάκης στο μεταξύ ανακοίνωσε στο προσωπικό της εφημερίδας πως τον Χρήστο Μουλίνο δεν θα τον αντικαταστήσει άλλος δημοσιογράφος που θα έρθει το συγκρότημα και οι αρμοδιότητες θα καλυφθούν εκ των ενόντων. Επιχείρησε ακόμη να κατευνάσει τις ανησυχίες των εργαζομένων που βρίσκονται μέσα στη μισθοδοσία κατά τρείς μήνες, πως θα γίνει προσπάθεια να μην ανοίξει κι άλλο η ψαλίδα.

Θυμίζουμε πως ο Γ. Φιλιππάκης ήταν ο μόνος εκδότης που τοποθετήθηκε δημόσια και μάλιστα μέσα από τις σελίδες της “Αυγής” υπέρ της πρότασης του Αλέξη Τσίπρα να συμφωνηθεί με την αξιωματική αντιπολίτευση μια πολιτική στήριξης του ελληνικού Τύπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *