Διαψεύδει ο Μάρης για ΔΟΛ, σταθερό ενδιαφέρον για TV

μάρηςΤην εμπλοκή του σε οποιοδήποτε σχέδιο σωτηρίας του ΔΟΛ διέψευσε με μια  λιτή ανακοίνωση του πριν από λίγο ο Όμιλος 24MEDIA σημειώνοντας με δήλωση του προέδρου Δημήρη Μάρη. Δήλωσε πως υπάρχει “ένα εκτεταμένο σχέδιο ανάπτυξης στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τμήμα του οποίου δεν αποτελεί η ανάμειξή μας στον ΔΟΛ”.
Ο Δ. Μάρης κατά εκτιμήσεις, προέβη σε αυτή την προσωπική δήλωση μετά την αναφορά του ονόματός του από τον Βασίλη Μουλόπουλο ο οποίος διαχειρίζεται πλέον το σενάριο “σωτηρίας” του ΔΟΛ. Καταγράφοντας τα γεγονότα και τα δημοσιεύματα, αξίζει παρατήρησης ότι πρόσφατα, διοχετεύθηκε πως έγινε “συνάντηση του Φ. Μπόμπολα, Δ. Μάρη και Π.Θωμόπουλου, προέδρου της Εθνικής Τράπεζας” με θέμα -υποτίθεται-τον ΔΟΛ.
Κατά πληροφορίες μας στη συνάντηση Μπόμπολα-Μάρη δεν μετέχε ο Π. Θωμόπουλος. Λίγες μέρες μετά τη διοχεύτευση, το όνομα του Μάρη εμφανίστηκε πάλι σε δημοσιεύματα ότι ενδιαφέρεται για το “Βήμα  FM”. Το ερώτημα που τίθεται, μετά τη δήλωση του Δ. Μάρη ότι δεν έχει ενδιαφέρον για τον ΔΟΛ, είναι ποιοι και γιατί ενδιαφέρονται να τον παρουσιάσουν ως επενδυτή σωτηρίας. Η εταιρεία του πάντως συνεχίζει να δείχνει ενδιαφέρον για συμμετοχή σε τηλεοπτικό κανάλι, στοχεύει σε ραδιοφωνική επέκταση και κρατά-προς το παρόν-παγωμένο το σχέδιο έκδοσης εφημερίδας.

Στο μεταξύ στα άλλα ονόματα που γράφονται για επενδυτικό ενδιαφέρον στον ΔΟΛ, περιλαμβάνεται βέβαια ο Φώτης Μπόμπολας στον οποίο είναι βέβαιο πως έχουν στραφεί και οι τράπεζες (αυτό έχει συμβεί εδώ και ενάμισυ περίπου χρόνο). Αλλά και ο Γιάννης Αλαφούζος.
Επίσης κάτι που δεν επισημαίνεται αρκετά είναι πως τον Βασίλη Μουλόπουλο τον κάλεσε ο ίδιος ο Σταύρος Ψυχάρης ο οποίος παρά τα προβλήματα με τη δικαιοσύνη και τους ελέγχους, συνεχίζει να αναγράφεται ως μοναδικός διευθύνων του ΔΟΛ.
Η όλη υπόθεση θα έχει ενδιαφέρουσα συνέχεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *