Ποινική δίωξη για φοροδιαφυγή και στον Κοντομηνά

%ce%ba%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%b7%ce%bd%ce%b1%cf%82Διαβάζουμε στο directnews 

ότι ασκήθηκε ποινική δίωξη για φοροδιαφυγή και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες σε βάρος του επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού Alpha Δημήτρη Κοντομηνά. Η υπόθεση αφορά αποκλίσεις ύψους περίπου 48 εκατομμυρίων ευρώ, μεταξύ καταθέσεων…και δηλωθέντων εισοδημάτων την περίοδο 2006-2008. Δεν είναι ο μόνος επιχειρηματίας καναλάρχης για τον οποίο ασκείται ποινική δίωξη ή ασκείται έλεγχος. Υπάρχουν ήδη

οι δεσμεύσεις περιουσιακών στοιχείων για Γιάνη Αλαφούζο και Σταύρο Ψυχάρη, όπως επίσης και για τον Βλ. Καλογρίτσα. Ο τελευταίος βγήκε εκτός τηλεοπτικής μάχης, για τον Στ. Ψυχάρη όλα παίζονται, ο Γ. Αλαφούζος καταγγέλλεται από τον “αντίπαλο” Β. Μαρινάκη. Μένει να δούμε την τύχη που θα έχει η δίωξη κατά του Δ. Κοντομηνά με δεδομένο ότι ασκεί μέσα από τον ανοιχτό Alpha δριμεία κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Ο επιχειρηματίας έχει αρνηθεί τις κατηγορίες που του αποδίδονται και για το λόγο αυτό είχε προσφύγει και στην Διεύθυνση Επίλυση Διαφορών (Δ.Ε.Δ.) της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων προκειμένου να προσβάλλει τις πράξεις που εκδόθηκαν σε βάρος του από την Φορολογική Διοίκηση. Ωστόσο, ο επανέλεγχος που διατάχθηκε δεν τον δικαίωσε, με αποτέλεσμα την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον του.

1 comment for “Ποινική δίωξη για φοροδιαφυγή και στον Κοντομηνά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *