Διαδικτυακή TV από PressProject και “Στο Κόκκινο”

rtvΣτο δρόμο για τις εκλογές ο ραδιοφωνικός σταθμός «στο Κόκκινο» και το ThePressProject προχώρησαν σε δημοσιογραφική συμφωνία για την κοινή παραγωγή ενός καθημερινού πολιτικού talk show που θα προβάλλεται μέσα από τις ιστοσελίδες μας αλλά και από δίκτυο τηλεοπτικών σταθμών σε όλη την επικράτεια (το πρόγραμμα παρέχεται σε οποιονδήποτε θέλει να το συμπεριλάβει στο πρόγραμμά του).

» ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

Στα «τραπέζια» του καθημερινού talk show «ΕΚΛΟΓΕΣ 2015» (με τη Μαριλένα Κατσίμη) θα συμμετάσχουν οι πρωταγωνιστές της εκλογικής μάχης και δημοσιογράφοι ενώ ενεργή συμμετοχή θα έχουν και οι χρήστες του διαδικτύου που θα μπορούν να θέτουν τις ερωτήσεις τους.

» COUNTDOWN & ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Επιπλέον το ThePressProject θα παρουσιάσει την εκπομπή 20λεπτων συνεντεύξεων «Countdown» με την Βασιλική Σιούτη και την Ντίνα Καράτζιου, ενώ η σατυρική εκπομπή ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ειδικά για τις επόμενες ημέρες θα αυξήσει τις «εμφανίσεις» της παρεμβαίνοντας σε όσα συμβαίνουν σε αυτές τις κρίσιμες ημέρες.

» Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΧΗ ΖΩΝΤΑΝΑ

Το βράδυ των εκλογών, στις 25 Ιανουαρίου, θα γίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένας διαδικτυακός τηλεμαραθώνιος ζωντανής μετάδοσης της εκλογικής μάχης από τις 6 το απόγευμα και μέχρι αργά το βράδυ. Με σύστημα ζωντανής μετάδοσης των αποτελεσμάτων, συνδέσεις με τα κέντρα των κομμάτων, τραπέζια συζήτησης και ειδικούς αναλυτές.

» ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

Το ThePressProject συνεχίζει την ραδιοφωνική του παρουσία με καθημερινό 5ωρο ραδιοφωνικό πρόγραμμα από τις 2 το μεσημέρι και μέχρι τις 7 το απόγευμα εντάσσοντας ειδική εκπομπή κάθε μεσημέρι και νέες εκπομπές όλη την εβδομάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *