Antinews οργισμένο: Και συ τέκνο …ΔΟΛ

Βημα11-1-2015Τους …νταβατζήδες τις ενημέρωσης θυμήθηκε και το antinews το οποίο βλέποντας πρωί-πρωί το πρωτοσέλιδο του “Βήματος” έπαθε σόκ. Ε, όχι και ο ΔΟΛ σε ρόλο Βρούτου να καρφώνει το μαχαίρι στην πλάτη της Ν.Δ που χάρισε τα πάντα στους “νταβατζήδες της ενημέρωσης”!

“Όλοι καταλαβαινόμαστε που πάει το πράγμα. «Χωριό που φαίνεται κολαούζο δε θέλει», λέει ο λαός. Και λέει και κάτι άλλο: «Το φίδι πρέπει να το πατάς από νωρίς στο κεφάλι».

Αυτό είναι το λάθος του κ. Σαμαρά. Τα media που τον πολέμησαν ή τον ανέχθηκαν με το ζόρι μπας και επιβιώσουν αν και χρεοκοπημένα, τώρα κάνουν τη μεγάλη στροφή προς τον Αλέξη που έρχεται χωρίς γραβάτα. Γιατί; Μα γιατί κανείς δεν τα πάτησε στο κεφάλι”, γράφει οργισμένο το site που φιλοξενεί τους συμβούλους Σαμαρά και Μαξίμου στο βασικό δυναμικό των αρθρογράφων του.

Κι αφού αναλύει τη στάση των νταβατζήδων απέναντι σστο Σαμαρά, σύμφωνα με τη δική του λογική, παραδέχεται μέσα από τις οργισμένες γραμμές με έντονους χαρακτηρισμούς πως η κυβέρνηση της Ν.Δ έκανε όλες τις χάρες στους εκδότες, βρίσκονταν σε συνεχόμενα πάρε-δώσε μαζί τους.

Εν κατακλείδι και εξαιτίας τους πρωτοσέλιδου της ναυαρχίδας του ΔΟΛ, παραδέχεται και την ήττα του Σαμαρά. Δείχνει όμως το εν λόγω άρθρο και τη λογική που σκέφτεται και πράττει η Ν.Δ του Αντώνη Σαμαρά. Όσο είχαν συνομιλητές τα ΜΜΕ των εκδοτών όλα ήταν καλά, μόλις αυτά γλυκοιτάζουν τη νέα εξουσία, οι σύμβουλοι τους χαρακτηρίζουν φίδια που έπρεπε να να λιώσουν όταν ήταν μικρά. Αυτή είναι η Ν.Δ που στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν τα κυρίαρχα ΜΜΕ και οι μεγαλοδημοσιογράφοι τους. Σε αυτή την κουλτούρα υποκλίνονται, κι αυτήν προπαγανδίζουν καθημερινά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *