Αίτημα για απαγόρευση αλλαγών σε ιδιοκτησία-περιουσία Mega!

megaκλείνειΌλα τα είχε το Mega απέκτησε και σοβαρό “αντίπαλο”, τους εργαζόμενους που επιτέλους διεκδικούν ως παράγοντας τα δικαιώματα τους. 124 εργαζόμενοι, δημοσιογράφοι και τεχνικοί, με προσφυγή τους ζητούν τα δεδουλευμένα τους. Η εκδίκαση έγινε σήμερα στο  στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, όπου οι εργαζόμενοι εκπροσωπήθηκαν από τον δικηγόρο Γιάννη Καρούζο. Το αίτημα ήταν να εκοδθεί προσωρινή διαταγή για την προσωρινή επιδίκαση μέρους των οφειλομένων σ’ αυτούς δεδουλευμένων αποδοχών τους, “καθώς και την απαγόρευση οποιασδήποτε μεταβολής της νομικής και πραγματικής κατάστασης κάθε περιουσιακού στοιχείου της εταιρείας, προκειμένου για τη διασφάλιση των απαιτήσεών τους”
Στο Ειρηνοδικείο έγινε σφοδρή αντιπαράθεση με τους δικηγόρους του Mega αλλά τελικά το Δικαστήριο έκανε δεκτά τα  νόμιμα και δίκαια αιτήματά μας. Όρισε δικάσιμο της αίτησής ασφαλιστικών μέτρων την 27η Ιουλίου 2016.
Από το νομικό γραφείο του Γ. Καρούζου δηλώνεται πως αυτή η απόφαση “συνιστά το πρώτο και αποφασιστικό βήμα προς τη δικαίωση του πολύμηνου αγώνα των εργαζομένων του σταθμού, οι οποίοι εδώ και μήνες αγωνίζονται να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας τους, αλλά και το σταθμό στις επάλξεις της ενημέρωσης”.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *