Sony εσείς; Paramount εμείς!

PER.807371_1Στο κόκκινο βρίσκεται η διαμάχη μεταξύ ΟΤΕ TV και Nova για την εξασφάλιση εμπορικού περιεχομένου στις συνδρομητικές πλατφόρμες τους. Ο συνολικός αριθμός συνδρομητών έχει ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο για τους δυο ανταγωνιστές, σε πείσμα των αναλύσεων ότι στην Ελλάδα χωράει μια πλατφόρμα συνδρομητικών υπηρεσιών και ο αριθμός των συνδρομητών έχει οροφή τις 600 χιλιάδες πελάτες. Με δεδομένη την τραγική εικόνα της ελεύθερης τηλεόρασης που δεν προσφέρει τίποτε στους τηλεθεατές πέρα από φθηνά σήριαλ και ακόμη πιο φθηνά μουσικά ή άλλα ριάλιτυ, η συνδρομητική τηλεόραση στη χώρα μας έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Σε αυτό το πλαίσιο η Nova που έχασε πόντους στο αθλητικό περιεχομένο, μιας και ο OTE TV πληρώνοντας διπλάσια και τριπλάσια ποσά για τα δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων, επεκτείνει τις συνεργασίες της με τα αμερικάνικα στούντιο

μιας και υπερέχει στο ψυχαγωγικό περιεχόμενο. Μόλις πρόσφατα ανανέωσε και επέκτεινε τη συμφωνία της με τη Sony, το πιο σημαντικό εξασσφάλισε τα δικαιώματα του αμερικάνικου στούντιο για τα Νέα Μέσα μετάδοσης, τα tablet και smart phones.

Ως απάντηση ο ΟΤΕ TV , όπως έγραψε το digitaltvinfo, μπήκε σφήνα και εξασφάλισε τα δικαιώματα της , ένα από τα έξι μεγαλύτερα αμερικανικά στούντιο, εξασφαλίζοντας την πρώτη προβολή στις ταινίες που διανέμει η εταιρεία.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *