15νταύγουστο, λέει ο Ν.Παππάς, θα δοθούν οι tv άδειες!

tileorasiΑλήθεια, δεν είναι ανέκδοτο. Όπως περιγράφει το χρονοδιάγραμμα η Γενική Γραμματεία για τη χορήγηση των 4 τηλεοπτικών αδειών, προκύπτει πως μέσα στον 15νταύγουστο θα ανακοινωθούν ποια τηλεοπτικά κανάλια θα λάβουν τις 4 τηλεοπτικές άδειες. Το γράφουμε για να μείνει στον αέρα του διαδικτύου γιατί και τυπικά από σήμερα, αρχίζει η μάχη των αδειών.χρονοδιαγραμμαtvαδειών20-5

Η προκήρυξη αναρτήθηκε στη Γενική Γραμματεία στα ελληνικά και τα αγγλικά, ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Παππάς έκανε την καθιερωμένη δήλωση για το πως θα μπεί τάξη για πρώτη φορά στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο και εμείς αναμένουμε τις πρώτες προσφυγές κατά της διαδικασίας στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Την προκήρυξη μπορείτε να δείτε εδώ αναλυτικά. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να καταθέσουν τις αιτήσεις τους μαζί με τα απαραίτητα στοιχεία ως τις 4 Ιουλίου στις 3 το απόγευμα.

Η προεπιλογή θα γίνει από τη Γενική Γραμματεία με τη συνδρομή εταιρείας Ορκωτών λογιστών για την οποία ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός. Επίσης δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί ο αναμορφωμένος χάρτης ψηφιακών συχνοτήτων.

Οι υποψήφιοι που θα περάσουν στον β΄γύρος της επιλογής θα πρέπει να καταθέσουν 3 εκατ. ευρώ, που είναι η κατώτατη τιμή εκκίνησης για μια τηλεοπτική άδεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *