Έτσι θα λάβετε μέρος στην Έκθεση Athens Electronix 2016

Συμπκηρώστε την αίτηση και τυπώστε την ή στείλτε την στο info@digitaltvinfo.gr

Συμπληρώστε την αίτηση και τυπώστε την ή στείλτε την στο info@digitaltvinfo.gr

Πρόσκληση στην Athens Electronix 2016

Η εταιρία Libra Press, τα περιοδικά Ψηφιακή Τηλεόραση και η ιστοσελίδα Satleo.gr σας προσκαλούν στην πρώτη κλαδική πανελλαδική έκθεση συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης Athens Electronix 2016. Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν και το μόνο που απαιτείται είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στο πίσω μέρος της πρόσκλησης και να τα παραδώσετε στην reception κατά την είσοδό σας στην έκθεση.

Άλλος εναλλακτικός τρόπος εισόδου είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην σχετική φόρμα που θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.athens-electronics.gr, ώστε να σας περιμένει το καρτελάκι σας στην είσοδο.

Η έκθεση θα διεξαχθεί στις 15 – 16 – 17 Απριλίου στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Maroussi και οι ώρες λειτουργίας της είναι από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 20:00 το βράδυ.

 

Στην έκθεση θα συμμετάσχουν όλες οι μεγάλες εταιρίες του χώρου, με τα τελευταία προϊόντα που διαθέτουν, να προβάλλονται σε ζωντανή λειτουργία. Εντός της έκθεσης θα υπάρχουν πολλά happenings και πολλές εκπλήξεις για τις οποίες θα ενημερωθείτε σταδιακά.

Σας περιμένουμε όλους στην γιορτή της αγοράς μας για να γνωριστούμε από κοντά, να ανταλλάξουμε εμπειρίες, ιδέες, απόψεις, ώστε να γίνουμε όλοι καλύτεροι στη δουλειά μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *